Gönderen Konu: Volvo S 60 & Ford Mondeo Mu ....  (Okunma sayısı 14595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Volvo S 60 & Ford Mondeo Mu ....
« Yanıtla #20 : Aralık 26, 2011, 23:26:29 »
Avensisimi ve Aurisimi sattım.......

Ya servisinden , yumusak amortisörlerinden, arkadan kaymalardan ve alt devirlerde cansızlığından... Ufak bi kasise hızlı girin araba sanki yoldan çıkacak...

Gaza hafif yüklen 14- 15 lt gösteriyor....
Digital göstergelerden bıktım...
Benzin ne kadar kaldığını bi türlü anlayamadım...
Analog göstergeler her zaman için iyi...
.....
Daha çok şeyler...
z rotu değişti garantiden 5 gün bekledim...
Aurise kaput koruma kecesi yok. yağmurda önden buhar çıkısını görmek lazım...
Balataya bi sprey 10 tl yuh yani... Lastik değiştirecekler iki kez arabayı indirip başkasını öne aldılar bende ustayı haşat ettim...
Toyota eskiden iyiymişti... Bence yok ya...
Sattım kurtuldum.......
hayırlı uğurlu olsun o zaman abi ama 2.0 d4d avensis ten şikayetiniz ne idi acaba sorsam?
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 26, 2011, 23:26:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 26, 2011, 23:35:15 »
hocam sen volvoyu boşver madem arabadan çok anlıyon ozaman mercedes dizel yada bmw dizel al

mercedes ne demiş ben bukadar yaptım bundan iyisini allah yapar

Sizde hitabette bir sorun var...
Ben arabadan sizde hitabetten anlamıyorsunuz...
Ben sadece iyi öneriler bekliyorum...
Sitede umarım volvo kullanan yada kullanmış vardır....
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Aralık 26, 2011, 23:36:18 »
hayırlı uğurlu olsun o zaman abi ama 2.0 d4d avensis ten şikayetiniz ne idi acaba sorsam?
Arka koltuklara kalorifer borusu yok...
..... :islik:
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 26, 2011, 23:42:39 »
ama tüm arabalarda böyle olduğunu hatırlatmam lazım anlık göstergeler böyledir. canınızı sıkmamalıydı o .önemli olan genel ortalama da ne gösterdiği benim avensisim benzinli 30 a kadar çıkıyor anlık gösterge bazen ,ama ortlamam 9.3 .neyse satmışsınız madem sağlık olsun ama avensis premium dan inen biri olarak mondeo kesinlikle sizi tatmin etmez. mondeo kesinlikle şekil ve tasarım olarakta hiç güzel değil 2 araç arasındasında kaldıysanız volvo s 60 olmalı tercihiniz .kesinlikle performans vericek araçlar değil 2 side. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 26, 2011, 23:53:45 »
işin şakası bir tarafa gerçekten madem toyota hakkındaki görüşleriniz hep olumsuz yönde gelişmiş başka markalara bakın fakat pragmatist yaklaşmanızı tavsiye ederim... o dijital göstergede gördüğünüz 14-15 lt yi aratacak araçlara bakıyorsunuz... madem bu denli pahalı ve lükse giren (s60 için geçerli bu sözler) araçlara bakıyorsunuz arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi mercedes almanız mantıklı olacaktır.. ki mercedesin kalitesine laf söyleyen adamın yakasını toplarlar... volvoyu en başta satamazsınız ikinci olarakta servisini beğenmediğiniz toyotanın servisi en az gerektiren otomobiller ürettiğini de unutmayın.. benim kendi ustam diyor... bu araba benim düşmanım diyor.. neden dediğimde de 90 modeli de 2012 modeli de en az arıza veren araçlar diyor.. bunu da tüvün raporu ortaya koydu.. segment bazında ilk ondaki modeller hep toyotanın.. hatta ilklerdeler sağlamlık açısından.. son olarak söyleyeceğim şu ki eski kasa kutu gibi volvolardan alacağıma, yeni kasa uçuk fiyatlılara parayı bayılacağıma, mercedese yüklü meblaları bayılıp servis ihtiyacı geldiğinde korkulu rüyalar göreceğime, mondeo alıp herşeyinden (:)) şikayet edeceğime toyota avensisin 1.6 132 hp olanını alırım paşaa paşa binerim ben olsam.. ama maddi durumunuz elveriyorsa düşünmeden mercedes alın.. volvo vw hikaye..
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 27, 2011, 00:03:21 »

Mustafa kardeş bak şimdi bikere volvo kuzay avrupa arabası tam soğuk iklime göre sağlam ama türkiyede tutulmuyor. Servis ağı dar parçası bol değil öle ha deyince bulamaz edemez serviste yatırırsın bikere bunda anlaşalım. Ford un çok ahım şahım bitarafı yok zira 20 m serisinden sonra benim gözümde bütün ford lar ölü değmez bi araç. Toyota avensis güzel bi araba tavsiye ederim volkswagen bütün modeller gözü kapalı tavsiye ederim corolla tavsiye ederim d-4d sonra mercedes dizel bmw 5.20 dizel bunlar hep güzel muazzam arabalar. Passat varken volvoya bakmam avensis varken volvoya bakmam tamam araba güzel kusursuz şüpe götürmez bi gerçek ama türkiyede yürümez bu arabalar 70 milyara alırsın satacağın zaman 50 ye satamaz kıvranırsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 27, 2011, 00:08:05 »
işin şakası bir tarafa gerçekten madem toyota hakkındaki görüşleriniz hep olumsuz yönde gelişmiş başka markalara bakın fakat pragmatist yaklaşmanızı tavsiye ederim... o dijital göstergede gördüğünüz 14-15 lt yi aratacak araçlara bakıyorsunuz... madem bu denli pahalı ve lükse giren (s60 için geçerli bu sözler) araçlara bakıyorsunuz arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi mercedes almanız mantıklı olacaktır.. ki mercedesin kalitesine laf söyleyen adamın yakasını toplarlar... volvoyu en başta satamazsınız ikinci olarakta servisini beğenmediğiniz toyotanın servisi en az gerektiren otomobiller ürettiğini de unutmayın.. benim kendi ustam diyor... bu araba benim düşmanım diyor.. neden dediğimde de 90 modeli de 2012 modeli de en az arıza veren araçlar diyor.. bunu da tüvün raporu ortaya koydu.. segment bazında ilk ondaki modeller hep toyotanın.. hatta ilklerdeler sağlamlık açısından.. son olarak söyleyeceğim şu ki eski kasa kutu gibi volvolardan alacağıma, yeni kasa uçuk fiyatlılara parayı bayılacağıma, mercedese yüklü meblaları bayılıp servis ihtiyacı geldiğinde korkulu rüyalar göreceğime, mondeo alıp herşeyinden (:)) şikayet edeceğime toyota avensisin 1.6 132 hp olanını alırım paşaa paşa binerim ben olsam.. ama maddi durumunuz elveriyorsa düşünmeden mercedes alın.. volvo vw hikaye..
mustafa beyde zaten 2011 2.0 d4d premium avensis vardı . onu beğenmemil elegant ı hiç kesmez . parayı veren de kazananda kendisi bu 2 araçtan birini sormuş sadece. :) kısacası volvo s 60 iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 27, 2011, 00:09:40 »
mustafa beyde zaten 2011 2.0 d4d premium avensis vardı . onu beğenmemil elegant ı hiç kesmez . parayı veren de kazananda kendisi bu 2 araçtan birini sormuş sadece. :) kısacası volvo s 60 iyidir.
Eğer Avensis 2.0 d4d yi beğenmemişse biz boşuna konuşuyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 27, 2011, 00:15:28 »
eğer avensis 2000 d4d yi beğenmemişse biz boşuna konuşuyoz hocam
Yani bende ondan şaşırdım zaten volvo s60 bile kesinlikle isteklerini karşılamaz ama mondeodan iyidir yine . yine nacizane fikrim bmw 3.20 d ama servisleri ateş pahası . hem az yakan hem çok giden hemde servisi ucuz bir araba yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 27, 2011, 00:18:49 »
Yani bende ondan şaşırdım zaten volvo s60 bile kesinlikle isteklerini karşılamaz ama mondeodan iyidir yine . yine nacizane fikrim bmw 3.20 d ama servisleri ateş pahası . hem az yakan hem çok giden hemde servisi ucuz bir araba yok .
Borusan ankarada tanıdığım var .. Birde onlarla görüşeyim... Çok sağolun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 27, 2011, 00:24:08 »
Borusan ankarada tanıdığım var .. Birde onlarla görüşeyim... Çok sağolun...
Rica ederim eğer nakit ve para sorununuz yoksa acele etmenizide tavsiye ederim şurda 1 hafta kaldı 2012 ye yılbaşına kadar ötv farkı bmw den . 3.20 d kesinlikle iyi giden ve az yakan bir motora sahip kalitesine diyecek yok tek sorun servisleri çok pahalı iyi gecelr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 27, 2011, 00:27:44 »
Konu ile ilgili gereksiz mesajlar silinmiş, net olarak görülen yazım kuralları düzeltilmiştir.

İletilerde yazım ve hitabet kurallarına daha fazla özen gösterilmesi rica olunur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Aralık 27, 2011, 00:28:27 »
Bu hafta içi alacağım... Hayırlısı umarım ellerinde araç vardır...
Yada ödeme yapıp bekleriz galiba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 27, 2011, 00:32:31 »
Bu hafta içi alacağım... Hayırlısı umarım ellerinde araç vardır...
Yada ödeme yapıp bekleriz galiba...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=39833.msg534874;topicseen#msg534874 şu topici de incelemenizi tavsiye ederim saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 27, 2011, 00:41:38 »
Arka koltuklara kalorifer borusu yok...
..... :islik:
dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ,aynı sorunu bende versonun dizelinde yaşıyorum, araçlardaki motor aynı ,siz gaza yüklendiğiniz zaman 14-15 gördüğünüze dua edin ben sabahları 99lt/km gördüm kaç sefer ,depoyu fulleyince 170 km sonra yakıt göstergesi yarım depoyu gösteriyor .yani yol bilgisayarıda yakıt göstergeside mantık dışı çalışıyor .aldığım yakıt/yaptığım yol hesabıma göre şehiriçi 7-7,5 lt ortalama yakıtı var , şimdiyekadar bir çok arabam oldu. versoda benim 5.toyota markalı aracım ,göstergeleri bukadar saçma çalışan bir araba daha görmedim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 27, 2011, 00:52:42 »
konunun gidişatından anladığım kadarıyla bence isteklerinizi subarunun yeni kasa legacy'sı yada hondanın yeni accord'u da fazlasıyla karşılayacaktır.özellikle yeni makyajlanmış accord bence on numara.tabi s60'da hiç fena değil..:) tercih sizin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 27, 2011, 00:56:45 »
konunun gidişatından anladığım kadarıyla bence isteklerinizi subarunun yeni kasa legacy'sı yada hondanın yeni accord'u da fazlasıyla karşılayacaktır.özellikle yeni makyajlanmış accord bence on numara.tabi s60'da hiç fena değil..:) tercih sizin...
2.0 d4d avensis fazla yakıyor muş honda accordun ondan daha az ykıcağını hiç sanmıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #37 : Aralık 27, 2011, 01:47:23 »
accordun kasası gerçekten muteşem bir ara gönlümü çok çeldi ,60-70 bin tl ye ikinci el bir tane alıyim diye düşündüm ,iyi bir araştırma içine girdim ,benzinde şehir içi 12 lt civarında tüketiminin olduğunu ve şehir içlerinde motorunun alt devirlerde zayıflığından şikayetçiler .yakıt konusunu pek önemsemedim lpg taktırır binerim diye ama şehir içindeki hantallığını kabullenemedim .şehir içinde lpg tüketimi ise 350krş civarında oluyormuş ,yani bizim 2.0 d-4d dizellerden gene fazla yakıyor.captiva jeepde hala kalbimin bir köşesinde yatıyor ,şehir içinde 13 litre şehirler arasında 9 litre tüketimi varmış o nuda yakıtı yüzünden almadım,hem yakıtı az, hem performansı güzel ,hemde tipi on numara olunca, markası audi ,mercedes ,bmw oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 28, 2011, 21:35:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Aralık 28, 2011, 22:29:27 »
şimdiden hayırlı olsun aracınız , bu arabanın fiyatı nedir acaba ?