0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensisimi ve Aurisimi sattım.......Ya servisinden , yumusak amortisörlerinden, arkadan kaymalardan ve alt devirlerde cansızlığından... Ufak bi kasise hızlı girin araba sanki yoldan çıkacak...Gaza hafif yüklen 14- 15 lt gösteriyor....Digital göstergelerden bıktım...Benzin ne kadar kaldığını bi türlü anlayamadım...Analog göstergeler her zaman için iyi........Daha çok şeyler...z rotu değişti garantiden 5 gün bekledim...Aurise kaput koruma kecesi yok. yağmurda önden buhar çıkısını görmek lazım...Balataya bi sprey 10 tl yuh yani... Lastik değiştirecekler iki kez arabayı indirip başkasını öne aldılar bende ustayı haşat ettim... Toyota eskiden iyiymişti... Bence yok ya... Sattım kurtuldum.......
hocam sen volvoyu boşver madem arabadan çok anlıyon ozaman mercedes dizel yada bmw dizel al mercedes ne demiş ben bukadar yaptım bundan iyisini allah yapar
hayırlı uğurlu olsun o zaman abi ama 2.0 d4d avensis ten şikayetiniz ne idi acaba sorsam?
Gaza hafif yüklen 14- 15 lt gösteriyor....Digital göstergelerden bıktım...Benzin ne kadar kaldığını bi türlü anlayamadım...Analog göstergeler her zaman için iyi...
işin şakası bir tarafa gerçekten madem toyota hakkındaki görüşleriniz hep olumsuz yönde gelişmiş başka markalara bakın fakat pragmatist yaklaşmanızı tavsiye ederim... o dijital göstergede gördüğünüz 14-15 lt yi aratacak araçlara bakıyorsunuz... madem bu denli pahalı ve lükse giren (s60 için geçerli bu sözler) araçlara bakıyorsunuz arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi mercedes almanız mantıklı olacaktır.. ki mercedesin kalitesine laf söyleyen adamın yakasını toplarlar... volvoyu en başta satamazsınız ikinci olarakta servisini beğenmediğiniz toyotanın servisi en az gerektiren otomobiller ürettiğini de unutmayın.. benim kendi ustam diyor... bu araba benim düşmanım diyor.. neden dediğimde de 90 modeli de 2012 modeli de en az arıza veren araçlar diyor.. bunu da tüvün raporu ortaya koydu.. segment bazında ilk ondaki modeller hep toyotanın.. hatta ilklerdeler sağlamlık açısından.. son olarak söyleyeceğim şu ki eski kasa kutu gibi volvolardan alacağıma, yeni kasa uçuk fiyatlılara parayı bayılacağıma, mercedese yüklü meblaları bayılıp servis ihtiyacı geldiğinde korkulu rüyalar göreceğime, mondeo alıp herşeyinden () şikayet edeceğime toyota avensisin 1.6 132 hp olanını alırım paşaa paşa binerim ben olsam.. ama maddi durumunuz elveriyorsa düşünmeden mercedes alın.. volvo vw hikaye..
mustafa beyde zaten 2011 2.0 d4d premium avensis vardı . onu beğenmemil elegant ı hiç kesmez . parayı veren de kazananda kendisi bu 2 araçtan birini sormuş sadece. kısacası volvo s 60 iyidir.
eğer avensis 2000 d4d yi beğenmemişse biz boşuna konuşuyoz hocam
Yani bende ondan şaşırdım zaten volvo s60 bile kesinlikle isteklerini karşılamaz ama mondeodan iyidir yine . yine nacizane fikrim bmw 3.20 d ama servisleri ateş pahası . hem az yakan hem çok giden hemde servisi ucuz bir araba yok .
Borusan ankarada tanıdığım var .. Birde onlarla görüşeyim... Çok sağolun...
Bu hafta içi alacağım... Hayırlısı umarım ellerinde araç vardır...Yada ödeme yapıp bekleriz galiba...
Gaza hafif yüklen 14- 15 lt gösteriyor....Digital göstergelerden bıktım...Benzin ne kadar kaldığını bi türlü anlayamadım...Analog göstergeler her zaman için iyi...Arka koltuklara kalorifer borusu yok........
konunun gidişatından anladığım kadarıyla bence isteklerinizi subarunun yeni kasa legacy'sı yada hondanın yeni accord'u da fazlasıyla karşılayacaktır.özellikle yeni makyajlanmış accord bence on numara.tabi s60'da hiç fena değil.. tercih sizin...