0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Müjdat bi sakin ol yauvv daha konuyu açalı yarım saat olmuş Milletin bi pazar sabahı var herkes benim gibi boş mu Ben 1,3ten 1,6ya geçtim ama efsane değil.... Tek fark çekişte ve performansta zaten yokuşlarda 1veya duruma göre 2 yüksek viteste çıkarsın olacağı o Ama varyaaa bir pişmanım ki 1,3ü sattıığımaaaa ne kadar az yakıyormuş o büyük jantlara rağmen kıymetini bilemedimm Sen sen ol yaşadığın yerde yokuşlar vs yoksa aranma derim
1992 1.6 XL den 1998 XEİ Speciale terfi ettik biz. Eskisi 90 hp di şuanki 114 hp.Gayet seri.Ve yakıt olarak diğerinden daha ekonomik olduğunu söyleyebilirim enjeksiyonlu olduğu için. 1.3 kullanmadık 1.3ler kaç beygir acaba?
13-14 yaşında geçmişini bilmediğin bir aracı almak, kumar oynamak gibi bir şey bence. Biraz kısmet işi. Temizide düşebilir, düşmeyebilir de. Bu nedenle Müjdat arkadaşım aracından çekiş gücü harıcinde memnunsan, 1.6'ya terfi etmeyi düşünme derim. Tabii sadece kişisel fikrim.
Aynı şeyden bahsediyoruz Şimdi çok km yapıyorsan kesinlikle satma derim... Yazları yayla derken kaç kere çıkıyorsun vs gibi şeylerde önemli işte senin şahsi meselelerin yön verir bu olaya Ama ne yalan söyliyim çok km yapan ve düz bir şehirde oturan biri olarak pişmanım üüüüleeeennnnnnnnnnnnn
Müjdat hangi yaylaya çıkıyorsun Mersin'de. Ben Mezitli'deyim.
Müjdat Bey bizde 1993 1.3 XL var. Aracın performansı diğer 1.3 1.4 lere göre gayet güzel geliyor bana. Ama haliyle 1.6 gibi değil. Ağabeyimde de 1996 1.6 GLi var. Dolayısıyla haftada birkaç kez .1.3 ten 1.6 ya geçiş yapıyorum. Kalkışta sanki altımdan kaçıp gidecekmiş gibi oluyor araç. Gayet atak. Kendi aracımda 3. viteste 50-60 km de dengeleyebiliyorum. Ama 1.6 da 50-60 nereye? ben 50-60 la gidiyorum diye düşünürken, altımdaki şirin japon canavarı 80 i geçiyor Yakıtta 1.6 gerçekten güzel. tam tamına hesaplayamadım (sürekli kullanamadığımdan) bizim 1.3 olmasına ve bakımlı olmasına rağmen 26-27 kr yakarken; 1.6 24-25 kr yakıyor. düşük devirlerde bile sıkıntısız gidebiliyorsunuz. Bunun dışında hidrolik direksiyon olması güzel Malum bizim 1.3 hidrolik değil Terfi etme değil bizimkisi ama sizin demek istediğinizle aşağı yukarı aynı durum olduğnu düşünüyorum. Allah nasip ederse ve hayırlısıyla bir müşteri bulabilirsek, bizim 1.3 ü satıp 1.6 almak istiyoruz. Ya nasip diyelim Saygılar...