Ben eski bir efsaneci olarak şöyle söyleyim kaç defa yıkadıgımı kendim dahi bilmiyorum.Ama işin incelik yanları var ben sana şöyle söyleyim.İlk önce distiribitör kafasını bir bezle veya havlu ile sararım .Üzerine naylon poşet geçirip poşetin uçlarını baglarım.Onu saglama aldıktan sonra sonra buji kablosunun üzerinede bir havlu atıyorum .sıcak ve köpüklü bir su yapıp süngeri kapıyorum daha önceden basınçlı suyla biraz tozunu akıttıgım motorumu güzelce etraflıca yıkıyorum.Ver duruluyorum .Burda dikkat etmen gereken noktalardan biri disitiribitör ikincisi ise şarj dinamosu buralara mümkün oldugunca su tutmamaya gayret göster .Distiribitörü emniyete alıyorsun fakat şarj dinamosuna dikkat etmen gerek .Neyse durulama işlemi bittikten sonra eger çıkmayan yaglar varsa az birşey mazot ve fırça yardımıyla çıkmayan yerleride temizle tekrar köpükle ve durula .Daha sonra bulabilirsin basınçlı hava ile kurut bulamazsın kuru bir bezle detaylıca kurula .NE YAPARSNA YAP AMA BU İŞLEMİ KIŞIN YAPMA .Bir süre kurumasını bekle bu esnada kaputun içini felanda silebilirsin .