0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence 2011 Avensis'te usb olmaması çok ilginç C sınıfı 2011 Corolla'ya koymuş Cd kalitesi gibi olmasa da 8 gb bir usb bellek binlerce şarkı alıyor yüklediğiniz şarkıların bit değerleri ve sıkıştırma tekniği iyi ise çok da güzel bir ses alıyorsunuz tüm şarkıları klasörler halinde ve sanatçı isimleri verip yüklerseniz isteğiniz klasör seçme ve dinleme olanağınız da var ben sürekli usb yi kullanıyorum çok nadir radyo açıyorum cd çaları hiç kullanmadım desem yeridir o kadar cd yi saklamanız çok zor hele çizildiği zaman işi bitiyor
cd çaları uzun süre kullanmaz iseniz okuyucu gözü bozulur ve hiç cd okumaz, arada sırada (en az ayda bir) kullanmanızı tavsiye ederim.
değerli arkadaşlar...2011 model avensis elegant extra' da bulunmayan usb girişi ile ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız lütfen...bu eksiklik nasıl giderilebilir?
yahu şimdi arabaya inip bakıcam vallahi, benim arabada kol dayamanın içinde var diye biliyorum yanlış mı biliyorum? şimdiye kadar lazım olmadıysa olsa ne olur olmasa ne ama var yahu
Audio System TOYOTA AVENSİS -2003-2010-Arası Usb Sd Aux Aparatıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-audio-system-toyota-avensis-2003-2010-arasi-usb-sd-aux-aparati-67409275/detay
Bizim araba 2010 avensis ubs girişi yok ama aux girişi var. Herhangi bir mp3 çaları veya telefonu araca bağlayabiliyorsunuz. O kabloyu da büyük elektronik firmalarının hepsi satıyor. Ben öyle çözdüm sorunu inşallah size de yardımcı olur...
Çağrı bey; bu ürünü kullanıyormusunuz?