0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makinayı tam incelemedim ama biraz alt bi model sanırım,kısa bi süre sonra yetmediğini göreceksin diye düşünüyorum.18-55 kit lens fena değil ama zamanla yavan kalıyor2. el düşünürsen nette biraz araştır uygun fiyata daha iyi bi makina bulma imkanın var,ben öyle yapmıştım ve çok memnunum.
1000D biraz arada kalmış bir model, pek tutulmadı piyasada, gerçi fiyat oldukça uygun, size tavsiyen 450D'yi incelemeniz olacaktır, eğerki maddi olarak sınırlarınızı aşmazsa 550D de çok güzeldır, 450D'den temel farkı video çekebilme özelliğidir, hobi amaçlı kullanımlar için oldukça iyi bir özellik bence...
furkan ben 2. el 400 D body+18-55 lens , battery grip + şarj aleti , 2 gb hafıza kartı , kablolu deklanşör , tripot ve taşıma çantasını 975 liraya almıştımhenüz 2300 çekim yapılmıştı sen yine de Murat abinin dediklerine kulak ver iyi araştır öyle hareket et.
aman Allahım bu makinelerden video kaydı yapmayan var .. ben standart sanıyordum yoksa bu işimi görmez benim.. ooo hele ki sormuşum yaa !araştırma şart gerçekten.. ben bu işin böyle çetrefilli olduğunu biliyordum fakat ummadığım bir eksik çıktı bu makinede... benim için video kaydı pek önemli
abi D-SLR'lerin bir çoğu video kaydı yapmazlar, zaten doğasına aykırıdır, onların tek amacı fotoğraf çekmektir, ve bu işi hakkını vererek yaparlar, nikon bu konuda daha da tutucu davranıyor, canon biraz daha müşteriye cazip olabilmek için, oyuncaklı modeller de piyasaya sürüyor, 550D'deki video özelliği de buradan geliyor zaten...
Pentaxin k-x veya k-r modeli var ikinci el düşünürseniz alabilirsiniz.ben bu yaz 550 d nin ilerleyen zamanlarda yetmeyeceğini düşünerek Pentax k-7 aldım gayet memnunum hiçbir şikayetim yok