0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bildiğin hayat kaynağı bu ara reklamlarda çıkıyorya bal deresi kara kovan balı neden bal deresi balı çünküü %100 yerli doğal vs vs vs her görüşümde izlerim o reklamı çok gülüyorum
Baldan bala fark var aslında. Mevsime göre de değişiyor. Çok teknik bir konu.Hele acı bal var ki...Ben arkadaşımdan alırım ve kestane, bahar vs. olur. Hepsinin yeri ayrı, etkiside. Refraktometre almıştım onlara bazı değerleri ölçmeleri için. Aklınızda olsun, balın fazlası da sorun yaratabilir.Tahinin içine bal ile ılık sütü karıştırıp koyunca süper oluyor. Sadece limon ile de fena olmuyor. Bazen de üstüne zencefil korum.
güzel ve yararlı bir paylaşım.. ben sevemedim gitti balı zaten faydalı olan neyi seviyoruz ki
bırak şimdi gülsüm yararlı bir paylaşımmış filan oyun download ettiğimiz forumlara çevirme buraları allah aşkına
Dikkat: Tahin, süt ve bal 2 ila 5 yaşındaki çocuklara özellikle yatmadan önce yedirilirse, kulaklarınız ve sinir sisteminiz zarar görebilir.
Kucuk yaslarda cocuklarda alıskanlık halıne getırılmesı gerekıyor. Bu konuda bal parmak gıbı fırmaların cocuklara yonelık ambalajlaması ebeveynlerın ısını kolaylastırıyor.Hakan, paylasım ıcın tesekkurler