Gönderen Konu: touring sw sticker  (Okunma sayısı 1386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
touring sw sticker
« : Aralık 21, 2011, 23:29:23 »
arkadaşlar 1996 yılından beri 8 farklı toyota kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım.2011 şubatta 2009 model elegant plus mmt dizel aracımı sattım.2 ay önce 1998 sw touring aldım(araç orjpnal 18000 km de.aldığım hacı amca 7 sene önce felç geçirince araba kapalı garajda kalmış.lastikler durduğu yerde yarılmış falan...biraz pahalı aldım ama araç 0 gibi).insan toyotadan vazgeçemiyor.aldığım hacı amca sürtünmelerden dolayı kapıları boyatmış yazıları çıkarmış.hatta tüvden jip demirlerini geçiremeyince onları hurdacıya satmış.stickerler serviste çok pahalı..alabileceğim başka bir yer varmı..yardım ederseniz sevinirim..
toyota varsa sorun yok..

Toyota Club Türkiye

touring sw sticker
« : Aralık 21, 2011, 23:29:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: touring sw sticker
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2011, 23:54:02 »
servıs dısında bı yerde bulmanız cok zor dıye dusunuyorum ben acıkcası reklamcıda yaptırsanız orjınal gıbı olmaz.....

bu arada servıste fıyat nedır merak ettımde:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2011, 08:33:03 »
ya hocam 450 tl civarında...istanbulda bir yerde buldum.sırf bu işleri yapıyor.150 tl ye de anlaştım ama senin dediğin gibi orjinalitesinden endişem var..aslında bunlar takım halinde servislere geliyormuş bazen teki kullanıyormuş..
toyota varsa sorun yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2011, 08:36:45 »
Çıkmacılara bakabilirsiniz ama bazen onlar da fiyat konusunda servisle yarışıyor. Ebay benzeri yurt dışı sitelere baktınız mı? Bu model özellikle Uzakdoğu'da çok satıldığı için bu ülkelerde yaşayan güvenilir satıcılardan uygun fiyata temin edilebilir.
Folgsamkeit macht frei...