Gönderen Konu: navigasyon sorunu acil yardımm!!  (Okunma sayısı 5926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
navigasyon sorunu acil yardımm!!
« : Aralık 19, 2011, 12:02:10 »
herkese merhabalar. arkadaşlar benim aracım 2012 corolla 1.4 d-4d elegant. araca aldığım yerde 1800 TL ödeyerek navigasyon taktırdım fakat sorunlu. radyosu hiç bir yerde çekmiyor ayrıca cd dvd usb çalıştırmıyor. satış elemanını aradım görmemiz gerek dedi fakat aldığım yer bana biraz ters olduğu için 1000 km bakımında göstereceğim. daha önceki araçlara navitech cihaz takıldığını biliyorum fakat benim cihazda marka yok. onu da sordum navitechin sorun çıkardığını, bu yüzden toyotanın kendi marka cihazını taktığını söyledi eleman. sorum şu; acaba radyo bütün cihazlarda mı çekmiyor yoksa bendekinde mi sorun var? cd dvd usb çalışmayacaksa da zaten bir anlamı kalmıyor. bu durumda aracın orjinal teybini taktıracağım. yardımcı olacak arkadaşlar varsa minnettar olurum. şimdiden teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

navigasyon sorunu acil yardımm!!
« : Aralık 19, 2011, 12:02:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
Ynt: navigasyon sorunu acil yardımm!!
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2011, 12:12:11 »
aytaç bey bu tip cihazları bende uzun süredir araştırıyorum radyo çekmeme sorunu bir çok cihazda var ama memnun olanlarda var şahsen benim iki arkadaşım taktırdı araçlar başka marka ikiside radyodan şikayetçi ama diğer özelliklerinden memnunlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '20
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2011, 01:52:06 »
   Ben nisan ayında aracımı alırken 2.500 tl ye taktırmıştım. flyaudio marka. Radyo iyi çekiyor ama aldığımdan günden beri çok pişman oldum. Cihaz çoğu nokta da problemli, toyota aracı satarken ileride bir sorun çıkarsa sadece bizle muhatap olacaksınız diyordu şimdi umurlarında  değil. Flyaudio yu sorarsanız ilgisiz, bir dediği bir dediğini tutmuyor ve müşteriyi sadece geçiştiriyorlar. Bana orjinal toyota dedikleri bu cihaza 2.500 tl değil, bugün kü bildiklerimle 250 tl bile vermem.
  Kesinlikle flyaudio firmasına ve bu cihazı bana satıp sonra aradan çekilen toyota eskişehir servisine çok kızgınım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2011, 23:22:10 »
2011 toyota corolla aracıma bir hafta önce serviste 2500tlye flyaudio navigasyon ve cruıze control taktırdım.her ikiside sorunsuz çalışıyor geri görüş kamerasıda dahil .radyo sesıharika cd dinledim henüz dvd izlemedim.yol gösteren haritası çok güzel ancak adresin doğru olması lazım.aytaç beynavigasyonnuzun 2yılgarantisivar ayrıca kaskonuz varsa  kaskonuza işletin.taktırdığınız yer düzgün çalışmasından sorumlu hakkınızı arayın cihazınız muhtelemen flyaudio sanırım üzerindeyazmıyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2011, 10:35:05 »
Aytaç bey, aracınız ve navigasyon cihazınız garanti kapsamında. Dolayısı ile istediğiniz şeilde sizi tatmin edecek şekilde değişim talep edebilirsiniz. Bu arada bir arkadaşım 2011 Corolla D4-D'ye Ankara Toyota Reis de televizyonlu navigasyon taktırdı. Cihazda hiç bir sorun yok. Tv, radyo, CD, DVD, Flash Disk gayet mükemmel çalışıyor. Siz işi servisde bitirin bence.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2011, 10:42:22 »
Acil derken? Bi yerde kayıp oldunuzda bulunmak için mi bu çaba ???

Arkadaşlar bu genel bir uyarıdır lütfen gerçek aciliyeti olmayan konulara bu tarz başlıklar atmayalım !!! Rabbim'de acil başlıklı mesajlar yazdırmasın inşallah, şimdiden teşekkürler herkese ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2011, 10:23:20 »
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. en azından cihazın markasını öğrenmiş oldum ve artık internetten araştırabilirim. cihazın açılışında flyaudio yazısını hep görüyordum aslında ama nedense markası olabileceği (bana markasının intel ve toyotanın ortak ürünü olduğu söylendi) hiç aklıma gelmedi :D Ahmet bey siteye yeni üye olduğumdan acil yazmanın bir sakıncası olabileceğini düşünemedim ama bir daha olmaz uyarınız için teşekkürler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 27, 2011, 12:51:34 »
Aytaç yanlış anlama bir daha olmaz falan demene gerek yok yahu orada da belirttiğim gibi genel bir yazıydı o ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Aralık 27, 2011, 13:37:41 »
Yanlış anlamadım ahmet bey ama yanlış telaffuz ettim sanırım sonradan ben de fark ettim  ;) forumda çok yeniyim genel bir uyarı olsa da teşekkür ederim. iyi forumlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 27, 2011, 22:21:46 »
flyaudio temsa ilede anlaşmışlar mitsubishi yede takıyorlar.ASX için mardindeki bayi 2,500 liradan 1800 liraya indi.Bana göre  bu cihazlara 1800 lirada cok.TÜrkiyede üretilmiyorlar.Çindeki ucuz taktiklerini süsleyip püsleyip 2, bin liraya satıyorlar.Bunun yerine jvc kenwod double din teyp çok daha iyi..Servis danışmanlarının çoğu sallıyor..Toyota intelle ortak teyp üretmiş..yakında  toyota dizüstüde çıkarcak derler..
  Serviste takılan ürünün 2 yıl parça garantisi 1 yıl işçilik garantisi var.Sİz başka yerde işçilik ücreti ödeyerek teyp ile ilgili sorunlarınızın halledilmesini talep edebilirsiniz.Ürünün montajını yapan yetkili serviste sadece montaj sorunu veya başka nedenlerden oluşan arızalardan dolayı işçilik ödemezsiniz.
Ayrıca istanbulda ikamet ediyorsunuz servisteki teknik personel bazen değil çoğunlıkla baştan savma iş yapıyor.
Sİz cenmax ile iletişime geçin.Yenibosna daymış merkezleri.Gİdin memnuniyetsizliğinizi bildirin.Sonra onlarda sallarlarsa Toyota genel merkeze bildirin.Gerçi sabancıdan ALJ ye geçtikten sonra onlarda pek sallamıyor.Bulunduğunuz yerde tüketici hakem heyeti sine kadar hakkınızı arayın.Ali babada e baydaki 300-400 dolarlık ürünleri burda 2500 tl ye satmasını biliyorlar.Sattıkları malın arkasında dursunlar azcık.
http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Iletisim
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2012, 17:41:07 »
Ben NAVGO taktırdım radyo çekmeme sorunu yok..Kötü olan tek şey TV oda yerel yayın fazla yok zaten ona bağlıyorum...cd/dvd/usb bunlar çalışmayacaksa ne anlamı kaldı ki yenisiyle değiştirin hiç üstündeki makinayı oynatmayın bile buna izin vermeyin..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: ---
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2012, 19:32:54 »
toyotanın orjinal cihazları çok kaliteli
fiyatları navigasyonlu cihazlardan ucuz değil
benim şahsi fikrim kesinlikle orjinal cihazı kullanmanız
navigasyon ihtiyacınız varsa portable cihaz 200-400 tl arasında..