merhabalar tekrardan,bugun aracımın on sinyalleri internetten verdgim amerikan park ampulu denen seyi taktırdım yani on sinyallerimi duz baglatmıs oldum ayrıca xenonda baglattım akümüde degistrdm ancak far ayarım calısmıyor daha oncedende xenon taktım boyle bi sıkıntı yasamamıstım far yukseklik ayarım neden calısmıyor olabilir durduk yere calısan sey yardımlarınız icin simdeden tesekkurler cozumlerinizi bekliyorum...
ayrıca icerdeki far ayarlamanın lambasıda yanardı oda dikkatimi cekti yanmıyorda arac 2005 corolla
ucuz xenonlar aküyü ve tesisatı rezil ediyor ,abimin hyundai ix 35 jipine ucuz bir xenon bağladık araba resmen çıldırdı ,sellektör veriyorsun, korna çalıyor,elektrikli direksiyon çalışmadı, sıfır akü 1 hafta içinde öldü , araba resmen sapıttı ,sonra iyi bir xenon taktıkta araba düzeldi ama hatanın xenondan kaynaklandığını 1 haftada bulduk ,aklımızın ucundan geçmezdi xenonun bunları yapacağı
Arkadaşlar bahsi gelmişken bildiğim kadariyle xenon ampülün normal fara verdiği zarardan bahsedeyim.
Xenon ampülün çalışma sıcaklığı halojen ampule göre daha yüksek olduğundan gece sürüşleri fazla ise en geç 1 yıl içinde normal farın iç yapısına elveda demek zorunda kalınıyor.
Takıldığı ilk günlerde daha iyi aydınlatma yaparken sonralarında normal farın iç yapısını yaktığından dolayı aydınlatma neredeyse sıfıra düşüyor. Farı komple değiştirmekten başka çarede kalmıyor.
Araştırmak için lütfen 1 yılın üzerindeki xenon ampüllü normal farlara bakınız.
ucuz xenonlar aküyü ve tesisatı rezil ediyor ,abimin hyundai ix 35 jipine ucuz bir xenon bağladık araba resmen çıldırdı ,sellektör veriyorsun, korna çalıyor,elektrikli direksiyon çalışmadı, sıfır akü 1 hafta içinde öldü , araba resmen sapıttı ,sonra iyi bir xenon taktıkta araba düzeldi ama hatanın xenondan kaynaklandığını 1 haftada bulduk ,aklımızın ucundan geçmezdi xenonun bunları yapacağı
Ahmet kardeşim iyi bir ustaya gitmediğin için olmuş bunlar

uzak doğu araçlarında xenonlar bu tarz sorunlar yaratabiliyor bunun önüne geçebilmek içinde xenondan başka elektronik bir devre daha bağlanıyor xenon ile aracın elektrik sisteminin arasına ve bu hataların hiçbiri olmuyor

xenonu taktırdığın yer acemiymiş