Gönderen Konu: ne yaparsınız, ne edersiniz  (Okunma sayısı 729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
ne yaparsınız, ne edersiniz
« : Aralık 18, 2011, 20:10:14 »
sevgili forumdaşlarım benim sevdiğim en güzel şeylerden biriside hiç tanımadığım insanların nasıl bir yaşam yürüttüğüdür. yani kim nerededir, ne iş yapar, neleri sever, nasıl geçinir vs.. mesela ben kendimden bahsedeyim. şanlıurfa'ya bağlı tektek dağlarının eteğinde bir köyde yaşıyorum. evliyim, 3 tane çoğucuğum var. toplam 10 kardeşiz. babamgil ve diğer akrabalarımız diğer bir köyde yaşıyorlar. geçimimi çiftçilikle sağlıyorum. bir kısmı kuru ve bir kısmıda sulu arazimiz var. yılın hemen hemen 9 ayını ek-biç işleriyle geçiriyorum. hayatta en sevdiğim şeyler; çocuklarıma birşeyler alabilmek, bir şeyleri tamir etmek, yolculuk, güzel bir yerde kebap yemek, arada sırada internete takılmak vs. amacım kimsenin özel hayatına girmeden bir şeyler paylaşmaktır. bu vesileyle bir gerçeğide paylaşmak istiyorum. tct'ye üye olurken posta kutumda oluşan bir sorun nedeniyle bu ismi uydurdum. gerçek adım fehmi kırmızıdır. bundan dolayı üzgünüm. ama önemli olan isimler değil kalplerdir. selamlar sevgiler...
2011 avensis elegant extra

Toyota Club Türkiye

ne yaparsınız, ne edersiniz
« : Aralık 18, 2011, 20:10:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: ne yaparsınız, ne edersiniz
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2011, 20:55:23 »
mehmet bey yönetimden rica ederseniz düzeltir belki sizde n kadar güvenilir biyer olduğunu anladınız sanırım :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2011, 22:04:36 »
Ben anlamıştım  :islik: zaten hiç mehmet gibi durmuyordunuz zaten... :lol: :D
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2011, 10:30:49 »
Ben anlamıştım  :islik: zaten hiç mehmet gibi durmuyordunuz zaten... :lol: :D

:D :D :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...