sevgili forumdaşlarım benim sevdiğim en güzel şeylerden biriside hiç tanımadığım insanların nasıl bir yaşam yürüttüğüdür. yani kim nerededir, ne iş yapar, neleri sever, nasıl geçinir vs.. mesela ben kendimden bahsedeyim. şanlıurfa'ya bağlı tektek dağlarının eteğinde bir köyde yaşıyorum. evliyim, 3 tane çoğucuğum var. toplam 10 kardeşiz. babamgil ve diğer akrabalarımız diğer bir köyde yaşıyorlar. geçimimi çiftçilikle sağlıyorum. bir kısmı kuru ve bir kısmıda sulu arazimiz var. yılın hemen hemen 9 ayını ek-biç işleriyle geçiriyorum. hayatta en sevdiğim şeyler; çocuklarıma birşeyler alabilmek, bir şeyleri tamir etmek, yolculuk, güzel bir yerde kebap yemek, arada sırada internete takılmak vs. amacım kimsenin özel hayatına girmeden bir şeyler paylaşmaktır. bu vesileyle bir gerçeğide paylaşmak istiyorum. tct'ye üye olurken posta kutumda oluşan bir sorun nedeniyle bu ismi uydurdum. gerçek adım fehmi kırmızıdır. bundan dolayı üzgünüm. ama önemli olan isimler değil kalplerdir. selamlar sevgiler...