merhabalar hepinize
bugun akümü degistirdim ancak arabayı calıstırdıktan sonra rolentide dusme yukselme sıfıra dusme stop etme gibi seyler yasadım sıkca biraz yuklenince bi tekleme yaptı gaz yememe gibi sonrasında duzeldi.aracım gazlı landi marka ancak benzindede aynı sıkıntıyı yasadım hemde 2 kere sonrasında bidaha sokturdum yine aynı sı oldu yine aynı seyleri yasadım sonrasında duzeldi neyden kaynaklı olabilir acaba?aracım 2005 sedan corolla sol...
Emme manıfoltu kelebek ve bogaz temızlıgıne ıhtıyacı olabılır aracınızın.
Konunun aku ıle alakalı olabılecegını dusunmuyorum.
2 kere sokuldu akü 2.sindede aynı seyi yaptı kesti tekrardan yani aküye dokunulmynca bi sıkıntı yok anlam veremdim:s
akünün amperine bir baktır ,düşük amper aküde böyle sorunlar olabiliyor
Enteresan bır sorun, merakla konuyu takıp edecegım, umarım kısa vadede cozume kavusur bızı de bılgılendırırsınız.
bugun gaz ayarı yaptırmaya goturdum sıkıntılarımı anlattım beyin kendini toparlıyana kadar dedi 4000 devirden sonra keser bidahada yapmaz dedi ancak bir akü degisiminden sonra bukadar ayarın bozulmaması gerektigini soyledi kendimde baktım ayarlara 0da olması gereken benzin degeri %30larda cıktı mumkun degil bukadar olması dedi ama saat gibi sıkıntı yok dedi