0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çıktı alamayacak arkadaşlar için..Herhangi bir sigorta acentasına gidip boş bir policenin arkasından fotokopi çekebilir yada policeyi alabilir.
Gerçekten çok güzel bir paylaşım teşekkürler Mehmet Bey.
Kerem abi poliçenin arkasında mı bu kaza tespit tutanağı yada nerden bulabiliriz?Rica ederim arakadaşım faydalı olduysa ne mutlu
Bazı firmalar poliçelerine ek olarak veriyor .. mesela halkbankiş bankası..gibiben araçta bulunsun die trafik sigortamı yapan arkadaşın dükkanına gittim fotokopisini alıcaktım baktım hazır karbonlusu var policeyi aldım geçtim.malum 2 nüsha olucak 2 kere yazmaktansa.
teşekkür ettim abi başıma gelmediğinden bilmiyorum bende napılır bu durumda memleket te sorun olmuyor ufak yer polis 10 dk da geliyor nerde olursan ol.İzmirde geçen düşündümde polisi arasam adres bile tarif edemiyecem
En azından navigasyonlu ve kameralı bi cep telefonun olsun Mehmet..Navigasyon lokasyon bilgileri içinKamerası da fotoğraf çekebilmek için Ama umarım başına bişi gelmez de gerek kalmaz diye düşünüyorum..
aman abi inş .inşallah teşekkür ettim iyi dileklerin için
Daha hic kullanmak nasip olmadi, Allah saklasin zaten de arabada var 10-15 tane. Baba sigorta acentaligi da yaptigindan bol yani bir bir dosya icinde verdi vakti zamaninda. Denk geldi ev sahibinin ogluna ne zaman ne olacagi belli olmaz diye bir kac tutanak verdim 2 ay once. Yillardir kazasiz araba kullanan cocuk tutanak verdigimin ertesi gunu kaza yapmis.. =/