Gönderen Konu: teyp ve direksiyon sorunu  (Okunma sayısı 1450 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
teyp ve direksiyon sorunu
« : Aralık 18, 2011, 13:18:12 »
Merhaba arkadaşlar. ben Eskişehirden Hakkı Öz. 25 yaşındayım. 2003 model toyota coralla sol olan arabamı .yeni aldım ve foruma üye oldum. arabamla ilgili bazı sorunlarımı sizinle paylaşmak istiyorum hemen.
1- Teyp : otomatik arama tuşuna basınca sürekli arama yapıyor ve kanal bulmuyor. ayrıca kendim manuel kanal bulduğumda da radyo zor çekiyor gibi  sesler kesiliyor sürekli. ve cd okumuyor. cd yi takınca bir süre sonra geri veriyor cd yi
2- yolda çok fazlqa ses alıyor sanki özellikle 100 km/h geçince bu normal mi. arabam benzinli.
3-direksiyonda biraz boşluk var . uzun yolda çok farkediliyor bunun nedeni ne olablir.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

teyp ve direksiyon sorunu
« : Aralık 18, 2011, 13:18:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: teyp ve direksiyon sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2011, 13:32:56 »
Merhaba arkadaşlar. ben Eskişehirden Hakkı Öz. 25 yaşındayım. 2003 model toyota coralla sol olan arabamı .yeni aldım ve foruma üye oldum. arabamla ilgili bazı sorunlarımı sizinle paylaşmak istiyorum hemen.
1- Teyp : otomatik arama tuşuna basınca sürekli arama yapıyor ve kanal bulmuyor. ayrıca kendim manuel kanal bulduğumda da radyo zor çekiyor gibi  sesler kesiliyor sürekli. ve cd okumuyor. cd yi takınca bir süre sonra geri veriyor cd yi
2- yolda çok fazlqa ses alıyor sanki özellikle 100 km/h geçince bu normal mi. arabam benzinli.
3-direksiyonda biraz boşluk var . uzun yolda çok farkediliyor bunun nedeni ne olablir.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
öncelikle aracınız hayırşlı olsun.
bildiğim kadarıyla yorumlamaya çalışayım teyp sorununuzu.
sanıyorum anten bağlantısında sorun var fişi çıkmış olabilir yada kablolarda bir kopukluk olabilir yeterince sinyal almadığı içinde otomatik aramada hiç bir istasyonda durmuyor.
Cd çalmamasının da 2 nedeni olabilir ya cd nin içerisindeki müziğin formatını desteklemiyor (mp3.track, v.b) farklı formatta bir cd deneyin. yada cd okuyucunuzun okuyucu başlığı kirlenmiş olabilir cd okuma başlığı temizlik kitleri var onlardan alıp denemenizi öneririm.
2007 Corolla 1.4 D-4D Comfort MMT
Yeni Kasa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2011, 13:42:07 »
cd temizleme olayını deniycem.
teyp ile anten arasında beni yapabileceğim bir şey varmı. fişi falan nerdedir bunu acaba
. ve buarada teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2011, 13:43:46 »
bence sen dokunma teybi sökmen gerekecek arkasında anten fişi.
sen sökmeye çalışırken bir tırnak filan kırarsan sürekli ses yapar torpidonda anlayan bir oto elektrikçiye göster halleder..
2007 Corolla 1.4 D-4D Comfort MMT
Yeni Kasa...