Merhaba arkadaşlar. ben Eskişehirden Hakkı Öz. 25 yaşındayım. 2003 model toyota coralla sol olan arabamı .yeni aldım ve foruma üye oldum. arabamla ilgili bazı sorunlarımı sizinle paylaşmak istiyorum hemen.
1- Teyp : otomatik arama tuşuna basınca sürekli arama yapıyor ve kanal bulmuyor. ayrıca kendim manuel kanal bulduğumda da radyo zor çekiyor gibi sesler kesiliyor sürekli. ve cd okumuyor. cd yi takınca bir süre sonra geri veriyor cd yi
2- yolda çok fazlqa ses alıyor sanki özellikle 100 km/h geçince bu normal mi. arabam benzinli.
3-direksiyonda biraz boşluk var . uzun yolda çok farkediliyor bunun nedeni ne olablir.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
öncelikle aracınız hayırşlı olsun.
bildiğim kadarıyla yorumlamaya çalışayım teyp sorununuzu.
sanıyorum anten bağlantısında sorun var fişi çıkmış olabilir yada kablolarda bir kopukluk olabilir yeterince sinyal almadığı içinde otomatik aramada hiç bir istasyonda durmuyor.
Cd çalmamasının da 2 nedeni olabilir ya cd nin içerisindeki müziğin formatını desteklemiyor (mp3.track, v.b) farklı formatta bir cd deneyin. yada cd okuyucunuzun okuyucu başlığı kirlenmiş olabilir cd okuma başlığı temizlik kitleri var onlardan alıp denemenizi öneririm.