0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 yıl sınırsız km full hersey dahil demislerdi ama bakmak lazım. Eski Topuz'u veriyolarmi bari. Zannetmem ama. Amannnn vites Topuz'u kolay Mahmut biz su drl olayını çözelim bak:)
Kablo kesmediniz sadece sigortaya kablo çektiniz değilmi?
Aynen Topuz onlarda kaldı . Garantiden olduğu için vermezler .
Eski Topuz'u napcaklar acep ? Mahmut tahminin varmı
Konu çok farklı yerlere çekiliyor haberin olsun .
Eski Topuz'u napcaklar acep ? Mahmut tahminin varmı Mustafa kardesim paylaşım için teşekkürler birde bize sigorta panosuna nasıl bağladın onun resimlerini koyarmisin? Pek anlamıyorum da bide ekstra sigorta takmak icap edermi?
Mégane dandikliği işe yaradı.Motorun yanında sigorta kutusu var çıkarttım kontrol kalemiyle kontağı açıp kapatarak denedim ve Kontak sigortasını buldum.Kabloyu koyup üstüne sigortayı koydum vidayada toprak yaptım.Kutuyu kapattım çok basit bir işlem Elektrikçilerde uygun fiyatlara yapıyorlar
Eyvallah kardeşim temizmiş Bizde öle yaparız heralde ama kontak elektiriğini alman sıkıntı yaratmasın mazallah iki gün sonra marşa basarsın almaz filan? varmı öyle bir risk?
Sanmıyorum Yaklaşık 1 ay oldu hiç bir sorun yok ama golflerde amerikan park olaydında arıza ışığı yanıyor. sanırım koruyucu bir devre var corolladada böyle birşey varmıdır bilmiyorum.Malum Mégane işte reno yalıtım yapmıyor onumu koyucak
Emre adam dün cevap verdi . Malesef set halinde satıyormuş yani alacaksak hepsini alacağız . Gelen mesajHi,Sorry but We only sell the the part as a set only.Thank you--William
Ee Napcan şimdi Mahmut alıcakmisin yoksa caydinmi?
Bakalım Mahmut kısmet. Bende servisle görüşüp öyle almayı düşünüyorum. Acelem yok ama Avrupa'da zorunlu artık Buradada zorunlu olması yakındır diye düşünüyorum.
Biz cepten çalışıyoruz yaaaa baba gibisi yok ama