0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anahtar orijinal yere oturur ama yer varsa
Levent bey kontak açılınca kısa uzun ve parklardan bağımsız yanan kapaninca sonen sekilde olsa daha amacına uygun geliyo. Diğer ampullerin ömrünü kısaltmak istemiyorum çünkü. Birinci konu ebaydeki bu ürünün sis farlari kablo kesilmeden orijinal sis lambası soketlerine uyarmı? İkinci konu ise kontak açılınca direk elektrik alabileceğim en mantıklı yer neresidir? Hatta hiç kablo kesmeden yapilabilir mi? en onemli konu tesisata zarar vermemek mümkünse suan orijinal kabloları hiç kesme siyirma yapmadan mümkünmü?
Bende yaris aracıma almıştım istediğim şekilde uymadı bende yapmaktan vazgeçtiim ve Mégane 1 aracıma yaptım.Motordaki sigorta kutusunda kontağa bağladım kontak açılır açılmaz çalışıyor.Araç kontak açıkken 12 V civarında parlaklık verirken hareket halinde 14V enerjisinde parlaklaşıyor.Bir arada TURN OFF Devresiyle kondansatör yardımıyla.Kontak kapandıktan sonra yavaş yavaş kapanmasını planlıyorum
Sen kazandın .
eyvallah kardeşim
O değilde arabayı 2.5 yıldır kullanıyorum orada bir yer var diye biliyordum yokmuş . Neyse zaten sis farı için koldaki anahtarı kullanacam drl içinde direk kontağa bağlatırım anahtarsız . Ama alıp almama konusunda halen kararsızım hem fiyatı için hemde gümrüğe takılırsa diye . 79 dolar az para değil ama diğer yandan araç çok güzel olacak .
Aynen mahmut sis orjinal kolda kalmaya devam etsin gündüz farıda mercedes audi misali kontak açılınca otomatik açılsın hem orjinali bozup taksici gibi sağa sola düğme takmaya gerek yok. (bu arada babam taksici ) 79 dolar uygun bir fiyat aslında sonuçta standart değil özel üretim daha pahalı olsa bile alacak olan çoktur ama gümrük olayını çözemedim o nasıl oluo takılma ihtimali varmı? yurtdışı alışverişle aram çok iyi değil yakın zamanda sustalı anahtar siparişi verdim daha gelmesini bekliorum onun dışında y.d. alışveriş hiç yapmadım. Buarada anahtar gelsin resimleri çekip koycam yorum beklerim ona göre
Emre gümrük olayı şöyle 100 dolara kadar sıkıntı olmuyor . Birde paket göze batacak kadar büyük olursa ozaman da takılabilir . Birde şu var sen ürünü 79 dolara alabilirsin ama memur bunun fiyatı daha yüksektir derse yine takılır ben ondan biraz kararsızım ama heralde alacam gibi. Bide montaj olayı nasıl olacak onu düşünüyorum arabayı bilmediğim birine kurcalatmak istemiyorum ben nasıl yaparım onu da bilmiyorum gerçi zor birşey değil ama drl nin elektiriğini nasıl çekecem o düşündürüyor .
Ebaydaki satıcıya mesaj atın, sadece plastik cerceve ve ldr kısmını almak için sorun.Eğer, sis far kısmı aynıysa, tamamını almanın anlamı yok. Sadece plastik kısmı hafif olur, nispeten fiyat da düşük olur.Madem direk bağlatacaksınız, düğmeyi de almanıza gerek yok. Sorun satıcıya.
Ebaydaki satıcıya mesaj atın, sadece plastik cerceve ve ldr kısmını almak için sorun.Eğer, sis far kısmı aynıysa, tamamını almanın anlamı yok. Sadece plastik kısmı hafif olur, nispeten fiyat da düşük olur.Madem direk bağlatacaksınız, düğmeyi de almanıza gerek yok. Sorun satıcıya.[/quote+1 çok mantıklı Mahmut nasıl yapçaz?
Mahmut benim yetkili serviste tanıdığım var. Onlara sormuştum yaris için bile 500 lira sadece parça demiş parça bölümü yaris için olanı uydurup corollaya takarız ama ben sana bir gündüz farına 500 lira verdirmem biraz bekle demişti tanıdık. bakıma gidince bir onunla konuşucam resmini bağlantı kablolarını gösteririm. Eğer kabul ederlerse yetkili serviste montaj yaptırırım. Sonuçta sevgili yetkili servisler fason olmasına rağmen xenon montajı yapıyorlar muayeneden bile geçmiyo bunada itiraz edeceklerini sanmam. hatta beğenirlerse kendi servislerine bile sipariş verip 79 dolarlık aleti 500 liraya takarlar kablo olayınıda drl'den direk sigorta panosuna çekmek mantıklı olur. Yok parkı sıyıralım ordan olsun filan olmaz. Bantla yapılan iş 2 yıl sonra randuman vermiyo, tesisatada zarar verir hem gerek yok. bir konuşayım sigorta panosunda illa boşluk vardır heralde. Senin varsa bu işi bilen arkadaş yada tanıdık bir danışırmısın bakalım neler bulabilcez. Çünkü bakıma ocak ortası filan giderim. Ozamana kadar öğrenemem ama merakta kalırm.
Ben gidip konuşursam paylaşırım Mahmut. Sen benden once davranırsan anlatırsın nerde nasıl bağlandığını tabiki su satıcının sis farsiz satış yapıp yapmicanida bekliyoruz
Cok mü soyulmustu vites topuzu?
Bendede var soyulma bende bakımda bu konuya değineyim
Garanti 5 yıl Mahmut daha 3.5 yıl beklicezz yani