0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(go) yani navi kisa mesaj cep tel senkron ile internete baglanma gibi özellikleri barindirmasi için daha fazla mani isteyebilirler
Nasıl bir mani isterlerse o şekilde söyleriz bizde sorun değil Umarım yine satarken olacak yükseltme imkanından bahsedip,sattıktan sonra bu olmayacak demezler.Daha önce toyota touch için go sürümüne yükseltme olabileceğini söyleyerek satışı yaptılar aradan biraz zaman geçti millet soramaya başladı olmuyor deyip işin içinden çıktılar.
Abi yanlış anlamissin galiba o kanunu biliyorum corolla merceksiz gelse dahi far yıkama + xenon olsun demek istedim mercekli olursa zaten far yıkama + bixenon olur demek istiyorum. Ayrıca aurisin far yikamasi yok yani varda Türkiye ye verilen modellerde yok haliyle bixenon far özelliğide yok olsa donanım listesinde kesin yazar öyle değilmi
Farda mercek olması Xenon olacağı anlamına gelmez.Halojen ampule sahip mercekli far olan bir çok marka ve model var.Örnek Passat,Auris gibi.Ayrıca xenon far seçeneği sunmayan Toyota'nın Corolla'ya bir-xenon far koyacağını sanmıyorum...
....mercekli olursa zaten far yıkama + bixenon olur demek istiyorum.
Bütün markalarda, Mercekli farlarda Xenon ampul kullanımından vazgeçildi o nedenle far yıkamayada gerek görülmüyor. Auris mercekli farda yıkama olmamasının nedeni bu. Kullanılan ampul bildiğimiz Halogen.
Bu söylediklerinizi zaten biliyorum yeni aurisde far yıkama yok haliyle xenonda yok mercekli far mevcut ama türkiyede bixenon yok. Ayrıca güncel corollada xenon seceneği var donanım listelerini incelemenizi tavsiye ederim.
Bu Türkiyedeki kanunlarla ilgilimi yani kanunlar xenon olmayacakmı diyor yoksa toyota bunu donanım listelerinden kaldırdı?
millette ne para varmış yahu, ne bu merak görende bedava verecekler sanır
farkındayım da zaten birkaç güne çıkıyo sanırım yeni corolla. o da var mı bu da varmı soruları komik geldi ) çıkınca herkes görecek zaten
Şuandaki Aurisi bilmiyorum.Ama önceki Auris ve Corollada xenon+yıkama vardı.