0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota'nın yeni nesil 1.6 benzinli araçlarında kullandığı multidrive s (cvt) şanzıman hakkında bilgisi olan var mı?Bu şanzıman manuel veya otomatik kullanımda 7 ileri kullanım sunuyor değil mi?Birde bu şanzımanın mmt şanzıman ile arasındaki fark nedir?
yeni corollada sunroof olacak mı acaba ?
Hayırlı uğurlu olsun Dizel otomatik kırmızı renkte üretirseniz haber verin. Muhtemelen bana gelecekte :-)
Yok
Skypack'(cam tavan ve karartılmış arka camlar)te mi yok ahmet abi.
Ahmet bey sürdüklerinizin test ettiklerinizin iç görünümü nasıldı acaba???
içi aurisle aynı olmasın noolur yaaaaa
sunroof yok skypack zaten kullanilmaz c sedanlarda bn hiç görmedim cam tavan sunroof olsa dahi yetecek ama yok iste:-\ karartilmis arka camlar bir ihtimal %70 oda yok.
Herşey bu hafta içinde belli olacak abi bakalım görelim.
Aynen aslında donanımları tahmin edebilmek çok kolay full premium aurise bakiniz aynısını corolla full donanima koyacaklar hatta bazi donanimlardan kısabilirler bile. Ben en çok aurisde diğer avrupa ülkelerinde olan Türkiye'ye verilmeyen far yikamanin ve bixenon veya corolla merceksiz ile gelirse sadece xenon olmasını istiyorum + touch&go bunlar artik standart olması gereken donanımlardır.
SelçukFar yıkama konusında yanlışın var.Çünki far yıkama xenon farda kanunen olması gereken bir özellik.O nedenlede xenon tüm Toyotalarda zaten var.Xenon olmayanlardada opsiyon olarak bile yok.
Touch&go da kısa mesaj seslendirme ve yanıtlama var mı?