Gönderen Konu: 2011 dizel corollam yağ eksiltiyor  (Okunma sayısı 1599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort d4d
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
2011 dizel corollam yağ eksiltiyor
« : Aralık 17, 2011, 14:59:29 »
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

arkadaşlar aracı 8 ay önce aldım bu zamana kadar sürekli 6-8 bin aralığında yağ eksiltti 50.000 km ye kadar sürekli eksiltti 1 ay önce 50.000 km de bakıma girdi bir süre daha aracı izleyelim dediler bugün araç 54724 km de ve yine yağ uyarı ikazı verdi hatta fotosunuda ekledim hemen yetkili servise götürdüm 1,8 lt yağ eksildiğini tespit ettiler ve eklediler ve bu durumun normal olduğunu söylediler bana hiçte normal gibi gelmedi kitapçıktada yağ eksilteceği konusunda bilgiler mevcutmuş daha önce yine bu konuyu forumda sizlerle paylaştım benim gibi ay sorundan şikayetçi bir kaç arakadaşım daha var toyota genel müdürlüğü kaç kez aramama rağmen kimsede benimle ilgilenmedi iade etmek içinde bir çok kez mail ve telefon açtım fakat olumsuz bile olsa cevap alamadım aynı araçtam amcamada aldık ama ondan herhangi bir yağ eksiltme söz konusu değil sizce tüketici haklarını başvursam aracı iade edebilirmiyim fikri olan varmı ?
2011 Corolla Comfort Metalik Gri

Toyota Club Türkiye

2011 dizel corollam yağ eksiltiyor
« : Aralık 17, 2011, 14:59:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 dizel corollam yağ eksiltiyor
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2011, 15:00:12 »
[/URL]

arkadaşlar aracı 8 ay önce aldım bu zamana kadar sürekli 6-8 bin aralığında yağ eksiltti 50.000 km ye kadar sürekli eksiltti 1 ay önce 50.000 km de bakıma girdi bir süre daha aracı izleyelim dediler bugün araç 54724 km de ve yine yağ uyarı ikazı verdi hatta fotosunuda ekledim hemen yetkili servise götürdüm 1,8 lt yağ eksildiğini tespit ettiler ve eklediler ve bu durumun normal olduğunu söylediler bana hiçte normal gibi gelmedi kitapçıktada yağ eksilteceği konusunda bilgiler mevcutmuş daha önce yine bu konuyu forumda sizlerle paylaştım benim gibi ay sorundan şikayetçi bir kaç arakadaşım daha var toyota genel müdürlüğü kaç kez aramama rağmen kimsede benimle ilgilenmedi iade etmek içinde bir çok kez mail ve telefon açtım fakat olumsuz bile olsa cevap alamadım aynı araçtam amcamada aldık ama ondan herhangi bir yağ eksiltme söz konusu değil sizce tüketici haklarını başvursam aracı iade edebilirmiyim fikri olan varmı ?
http://img525.imageshack.us/img525/7089/grnt055a.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2011, 15:01:35 »
arkadaşlar fotoyu buraya ekledim burdan bakarbilirsiniz
http://img525.imageshack.us/img525/7089/grnt055a.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2011, 15:47:47 »
Ya ben anlamıyorum bu toyotayı abi ya... Normal diye birşey var mı hocam Allah aşkına benimde arabam yağ eksiltiyordu gittim konuştum normal dediler tartıştım gerekirse dava açarım dedim 6 bin tl değerinde komple turbo değişimi yapıldı şuanda yağ eksiltmiyor!.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 17, 2011, 15:51:16 »
Ya ben anlamıyorum bu toyotayı abi ya... Normal diye birşey var mı hocam Allah aşkına benimde arabam yağ eksiltiyordu gittim konuştum normal dediler tartıştım gerekirse dava açarım dedim 6 bin tl değerinde komple turbo değişimi yapıldı şuanda yağ eksiltmiyor!.

her zaman diyorum işi bilen adam başka oluyor taşkınım bu taktiği tuttum :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2012, 21:46:10 »
[/URL]

engin bey aynı aratan bendede var 1,5 sen oldu ben sizin kaadr ok km yapamadım ama şu ana kadar çok şükür yağ ile ilgili bir sorun yaşamadım....evet 2011 lerde maalesf yağ yakma sorunu ile alakalı pek çok şikayet var geri iade ile şartların bildiğim kadarı ile servisin aynı arızadan dolayı 3 kez müdehale etmiş olmasına rağmen sorunun giderilememesi gerekiyor ama tam bilgim yok site içerisinde bir avukat hanım vardı ismni hatırlayamadım ona danışılabliri ayrıca tüketici hakem heyeti aracın fiyatından dolayı konuyu sanayi bakanlğına yönlendireblir genede danışmakta fayda var.geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 04, 2012, 22:00:21 »
toyotada basladı arızalara :)
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...