0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunlarda vurdurma nasıl oluyor acaba
Abicim o olmuyor ya. Ben geçen gün denedim. Gelir gelmez tv açmadım. Yarım saat sonra bünye alarm verdi. Sigaradan beter bu meret
Bilgisayar ve köpek de olay bitmiş
Eğer elektrik olmasaydı bizlerde olmazdık. Hani kadınlar der ya, elektrik alamadım diye. Şaka bir yana bazen ışıkları, tv.'u vs. kapatıp insanların hane içinde muhabbet etmesi güzel olur, sosyalliği, birbirimizi unutmamamız lazım.
Hakan abi belki inanmayabilirsin belki bir çoğuna garip te gelebilir. Evimde yaklaşık 3 yıl televizyon bulundurmadım. Önceleri bir çok arkadaşım bile bunu garip buldu. Sonraları alıştıkça tam da değindiğin gibi abi senin evde akşam oturmasında süper sohbet oluyor denmeye başlandı. Ama asla kimseyi yermedim. Neticede herkes anladı ama kimsenin yüzüne vurmak istemedim. Abi biliyormusun aslında çoğu zaman vakit bulamıyorum diyoruz ya bu aslında zaman mekan la çok ilgili. Malum çocuktan sonra mecburen aldım iyi kötü bir televizyon.
Abi nası karşılaşmadık oralarda yahu. Kayınpederimin orada yeri ve lokantası vardı ama sattı 3 yıl önce eski esprisi kalmadığı için amaç lokanta değil orada bir uğraşı idi ama güzeldi.
Hadi ya, ben Çamlık'ta kalırdım, eğlenmeye Kadir'in yerine giderdim. Ama Milli Parka giriş yerine yakın yerlerde bazen bir şeyler yerdim.