0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akbilim ve ben İstanbul güzel memleket
istanbuldan nefret ediyorum açıkçası, aslında bizim buradan yani çorludan da nefret ediyorum..Arkadaş millet sözde aç herkez arabayla işe gidip geliyor, anlamakta inanın zorlanıyorum... Aç milletimiz ama nedense trafiğe çıkınca mersedes s kasalarmı istersin BMW 5.20d lermi,Jeep lermi ... ee açtı millet...Petrole ne kadar zam gelse hakediyoruz abii ... zaten yol yok adam akıllı türkiyede birde bu ipini koparanın arabayla çıkması yokmuu deli oluyorum bende.Yanlış bir söz kullandıysam kusura bakmayın şuan damarım gerildi
+1000 murat iett nasıl gidiyor ama yolda dimi kafa tutuyor arabalara
ben dün akşam Fatih'ten Büyükçekmeceye tam 2 saat 40 dakikada gittim. ..Üstelik metrobüs çalışması yüzünden yollar felaketti. Çukurlar hak getire. Zaman zaman tek şeride düşmesi de cabası..Ama bakın bişey diyormuyum =)) Kulagımın üstüne yatıyorum =) Açıyorum Elvis'imi yakıyorum sigaramı yiyiyorum çikolatamı (seratonin gereklidir yollarda ) keyfime bakıyorum...
sorma heleki avcılar beylikdüzü arası felaket 1 senede bitmez mi o metrobüs yolu bitmiyor işte felaket fekalaet nerdeyse
Ankara'da dediğiniz kadar çok trafik olmuyor, ama inanın buradaki öküzler çok daha fazla...hele ki belediye otobüsleri, onlar rezalet zaten.Aylin abi demiş hani bu millet açtı diye ama, toplu taşıma sistemi (ankara için konuşuyorum) o kadar rezalet o kadar çekilmez ki, bizim buralarda oturup da çok az durumunu toparlayan herkes iyi kötü bir araba alıp işe-okula arabayla gitmenin yolunu kolluyor...ben bile bu öğrenci halimle gerekirse simit yiyorum ama okula arabayla gidiyorum...