0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadın piyanist sanırım elleri erkeğin ellerinden daha büyük.
Ama sizde resimle ilgili bir şey yazmamışsınız ki bana takılmışınız değilmi.
Şaka bir yana resim konusunda diyecek bir şey yok aslında sadece izlemek yeterli. Ama biz taze babalar bunu an be an yaşıyoruz. Bi görseniz bıcır bıcır bir kız evde sürekli konuşuyor. Ama şimdi başımı dinliyorum TCT mahallesinde çünkü uyuyor canım kızım...
maşallah abi özendim valla bi an önce evlenesim geldi )) bahtı güzel olur inşallah
Evlendim dedimki keşke 3-5 sene önce evleneydim.Kızım oldu evlendikten 3 yıl sonra yani biz planladık dedimki keşke evlenince hemen düşüneydim ama kader işte ne nerede nezaman olacak bilmiyoruz. Acele etme vakti bellidir onun sercan kardeşim.
E sercanım evlenmene ceyrek var zaten Okul, askerlık temız. Isede basladın.Baslık parasını denklestırdınmı tamamdır
sercan abi çok calışman lazım coook
sağol moralimi düzelltin
Çok güzel paylaşım.Bazen bende avatarımda bu tarz resimler paylaşıyorum.Serkan sen iyice duygusala bağladın.Son zamanlarda durumun iyi görünmüyor.Her an evleneblirsin valla, aman dikkat deyim ))))))))Edit: Önce sercan ı serkan olarak düzeltmek için edit dedim. Fakat gördüm ki aslında bilinç altımda c=k =s gibi yerleşmiş ve vazgeçtim değiştirmekten