0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sol direklerden ses geliyor sürat arttıkça. sanırım bu kronik. Otobanda gezinme işi de kesinlikle lastiklerden kaynaklanıyor bence. Michelin primachy 2 de yoktu. Continental conti pre 5 de de kesinlikle yaşamıyorum. Ama çabuk patinaja düşüyorSent from my iPhone using Tapatalk
Sol direkten ne sesi geliyor? Rüzgar mi? Kronik bir ses duymadım. Yanlız sol taraftan ince bir zirilti geliyorsa çözümü çok kolay. Şoför camına hava veren plastik parça bende zirilti yapıyordu çok ince bir ses. Kenarına bez bant koydum içine doğru da soktum. Hem görünmüyor hem ses kesildi
Rüzgar sesi olarak demiştim. Hız arttıkça sesin şiddeti de artıyor. Çok rahatsız ediyor mu derseniz bence etmiyor. Zırıltı sesine karşı çok hassasımdır ama sadece vitesin olduğu konsol kısmından yolun durumuna göre bazen gıcırtı geliyor o kadar. Normal karşılıyorum esnemeden dolayıdır diye
Daha önce de yazmıştım. Bende aşağıdaki linkteki gibi bir ses vardı. Güneş altında bekleyince ses geliyor. Bir süre sonra da geçiyor. Şimdilik bu şekilde idare ediyorum. Sizdeki ses aynı mı merak ettim.//www.youtube.com/watch?v=lhWqRmbaWlk
Bu ses normal değil. Konsol tarafından geliyor ama. Bence baktırin. Önemli bir şey değildir belki ama kafa ütüler bu ses
Aynen, ciddi rahatsız ediyor. Güneşte beklediğinde ortaya çıkması ve genelde 5 dk gibi bir sürede sesin kesilmesi kaynağını bulmayı zorlaştırıyor. Göğüsü indirmek konusunda; hem ben, hem de servis çekimser davrandığı için henüz bir icraatta bulunamadım.