0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ender bey aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın inşallah, Bende sizin gibi yaklaşık 20 gün önce aldım aracımı yani Aurisimi. Ben çok memnunum ve eleştiri ve beğendiğiniz yönlere aynen birebir bende katılıyorum. Ama Toyota güven veriyor. Bu arada hediye olarak neler aldığınızı söyler misiniz mümkünse? Saygılarımla..
Bu arada yakıt sarfiyatı hakkında ilk izlenimleriniz paylaşabilir misiniz mümkünse?
Benimde bir sorum olucak , 2012'lerde comfort extra modellerinde göstergeler analogmu olucak ?
Merhaba Arkadaşlar,Yeni Auris'im ile ilgili sürüş izlenimlerimi aktarmaya devam ediyorum.Dün ilk defa aracımla uzun yola çıktım. (Gerçi İstanbullular için İzmit artık uzun yol sayılmaz ama:) Araç sürücü dahil iki kişi ve bagajsızdı. Aracın yola oturması, stabil ve sağlam bir çizgi izlemesi, ve virajlarda güven vermesi hoşuma gitti.Ancak ara hızlanmalarda tabiri caizse nazlanması, gaz pedalına geç tepki vermesi, çok yavaş ivmelenmesi,ayrıca yol ve rüzgar sesinin kabin içinde hissedilmesi eleştirdiğim durumlar. Şimdi düşünün;Çift yönlü şehirlerarası bir yoldasınız ve tırmanma şeridinde yokuş tırmanıyorsunuz ve önünüzdeki bir aracı sollamak istediniz...Vitesinizi küçültüp gaza yüklendiğiniz anda aracınızın bir solukta sollamayı gerçekleştirmesini umarsınız. Denemedim ama Aurisin performansıyla bunu ne şekilde başarabiliriz açıkçası şüphelerim var. Soru: Auris D-4D kimler için ? Cevap : Konforlu, rahat, ekonomik ve güvenli araç isteyen, bunun yanında performans beklentisi yüksek olmayan, varacağı yer için acele etmeyen, sabırlı, sakin orta şerit kullanıcıları için....
d4d corolla sahibi olarak söyleyebilirim ki hiçbir zaman yokuş yukarı yada herhangi sollamada aracım beni utandırmadı. güvenli şartlarda denerseniz göreceksinizdir..
2012 aurislerin tamamında sanırım anolog olucak göstergeler...en azından dizellerde kesinlikle öyle, büyük ihtimal benzinlide de öyledir...buarada arac gerçekten yüksek yapısı sebebiyle olsa gerek, rüzgardan biraz fazla etkileniyor...