0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cahilliğimi bağışla Mehmet, ilk defa duyduğum bir deyim. Ama genede "amin" demekten başka yapacağımız birşey yok
İlginiz teşekkürler;Mehmet kardeş; biri kumandalı biri kumandasız toplamda 2 anahtar mevcut, bir zaman sonra yeni bir kumandalı anahtar sipariş etmeyi düşünmüyor bile değilim...Arabamdan genel olarak memnunum Hakan, iyi dileklerin için teşekkürler.
Serkancım araç Comfort Extra D-4D, uzun pazarlık sonucu (pazarlık kısmını eşime havale ettim ) 46,750 TL ye indirdim. Ancak epey bir aksesuar da hediye aldım. Comfort Plus modeli yanlış hatırlamıyorsam 1,500-2000 tl daha fazlaydı. Sadece ESP sistemi var onda.
öncelikle aracınız hayırlı olsun, yedek anahtar mevzusuna bende takıldım,2011 corolla ile 3 yedek anahtar teslim edildi ikisi kumandalı diğeri düz anahtar,hiç biride sustalı değildi, bunun dışında cam açma düğmeleriniz de ışık olduğu için şanslısınız,bizimkinde oda yoktu.Fiyat konusunda Ankara da farklı markaların farklı bayii leri arasında 2000 tl yi aşan farklar oluyor,toyota,peugeot,ford,skoda gibi.