Gönderen Konu: Seyir halinde iken direksiyon kitlenmesi yada takılması ???????  (Okunma sayısı 1853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Merhabalar Bir şey sormak istiyorum.

bir özellik mi yoksa farklı bir sıkıntımı ? normal bir hız ile giderken . direksiyonu sabit tuttugumda cok hafifbir kitlenme hissediyorum ? bu daha önceden varmı idi yoksa rot balans yaptırdım ondan sonramı oldu tam emin değilim. sizin yarisinizde böyle bir durum varmı sanki direksiyonu düz gitmesi için sabitliyormus gibi hissediyorum serit değiştirmek istediğimde çok tatlı bir kilit mekanizması varmıs gibi. kilitten atıyor ve direksiyon dönüyomus gibi cok hassas bir sey anlayamadım  sizdede böyle bir sey varmı tatılmamı diyeyim ? yada sabitleme sistemimi diyeyim adını koyamadım umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. ?

Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Seyir halinde iken direksiyon kitlenmesi yada takılması ???????
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2011, 14:12:46 »
böyle birşey yok ve daha önce duymadım. aracınızda bir sorun var galiba. kontakta ya da ön düzen aksamında. bir ustaya acilen gösterin derim.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2011, 14:38:38 »
  Aracınızı bence yetkili servise bir gösterin. Mustafa beyin söylediği gibi ön düzen ile ilgili bir sorun da olabilir, direksiyon kilit mekanizmasında bir problemde. Ama büyük ihtimalle yürüyen aksam ile ilgili basit bir sorundur fakat ihmale gelmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Aralık 16, 2011, 15:11:04 »
teşekkürler yorumlar için sanırım en son rot balans yaptırdım orda oldu sanırım sıkıntı . ben yarın bir servise ugrayayım teşekkürler.
Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır