Gönderen Konu: Yeni aracım Auris 1.6 comfort extra Hakkında.  (Okunma sayısı 2299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • when i think Toyota ..Mmmm..
    • Fetih Baharat & kozmetik & Bitkisel destek ürünleri
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Yeni aracım Auris 1.6 comfort extra Hakkında.
« : Aralık 16, 2011, 12:54:56 »
Merhabalar arkadaşlar.4-5 gün  önce almayı düşündüğüm aracın işlemleri bitti ve 
Aracı bugün teslim  alacağım inş.aynı zamanda valideye de yen yaris 1.3 oto. benzinli aldık

Derindere Samsun'dan Beyaz prensimi  geç teslim almamın sebebi;
 * araca arka spoyler ,sağ sol  marşpiyerler, ön ve arka body kitleri, eksos değişikliği ve Tv navigasyon ve arka geri görüş kamerası taktırdım.. Resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim inş.
Aile dostumuz olması hasebi ile fiyatta da yardımcı oldular saolsunlar.
ama jantları 16" olduğundan ve beyenmediğimden onlarıda değiştirmek istiyorum.

sitede aurisle ilgili çok bilgi okudum.
Aracını çok beyendiğim arkadaşlarda oldu

Ben daha önce modifiye adına sadece bir kere eksos değiştirmiş insanım :)
ama aurisi görünce içime bir ışık doğdu :) bende yapabilirim dedim ..:)) 132 hp beni cezbetti sanırım :)

tavsiye ve önerilerini bekliyorum

Tüm Türkiye'deki ve dünyadaki Toyotaclubtr kullanıcılarına saygı ve selamlar..

By advucades at 2011-12-17

resimlerde görüldüğü gibi
Auris 1.6 - 132 ps comfort extra  (for me)
Yeni yaris 1.3 comfort ( for mom)
Avensis 1.6  elegant 132 ps (for dad)
we are toyota family :)

Toyota Club Türkiye

Yeni aracım Auris 1.6 comfort extra Hakkında.
« : Aralık 16, 2011, 12:54:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni aracım Auris 1.6 comfort extra Hakkında.
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2011, 16:22:54 »
Merhabalar arkadaşlar.4-5 gün  önce almayı düşündüğüm aracın işlemleri bitti ve 
Aracı bugün teslim  alacağım inş.aynı zamanda valideye de yen yaris 1.3 oto. benzinli aldık

Derindere Samsun'dan Beyaz prensimi  geç teslim almamın sebebi;
 * araca arka spoyler ,sağ sol  marşpiyerler, ön ve arka body kitleri, eksos değişikliği ve Tv navigasyon ve arka geri görüş kamerası taktırdım.. Resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim inş.
Aile dostumuz olması hasebi ile fiyatta da yardımcı oldular saolsunlar.
ama jantları 16" olduğundan ve beyenmediğimden onlarıda değiştirmek istiyorum.

sitede aurisle ilgili çok bilgi okudum.
Aracını çok beyendiğim arkadaşlarda oldu

Ben daha önce modifiye adına sadece bir kere eksos değiştirmiş insanım :)
ama aurisi görünce içime bir ışık doğdu :) bende yapabilirim dedim ..:)) 132 hp beni cezbetti sanırım :)

tavsiye ve önerilerini bekliyorum

Tüm Türkiye'deki ve dünyadaki Toyotaclubtr kullanıcılarına saygı ve selamlar..

Aracınız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.Merak ettiğim birşey var görsel modifiye yapma düşünceniz vardı neden sport versiyonunu almayı düşünmediniz?Neden sorduğuma gelince,sport versiyonda komple body kit,karartılmış farlar,karartılmış arka camlar,spor eksoz vs var.Hesapladığımızda comfort extra alıp aksesuar takmaktansa,sport almak daha uygun fiyata geliyor yanılıyormuyum?Tabi 2012 lerde sport versiyon varmı oda meçhul listede göremedim,2011 lerde vardı :)
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2011, 20:02:09 »
Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanın. Bende 2/ gün kadar önce almıştım 2011 1.6 132 hp comfort ekstra benzinli, siyah renkli. Üzerinde fabrikasyon ön arka sağ sol marşpiyeller, spoyler ve snowfake çelik cantı bulunuyordu. İnanın mükemmel duruyor, acaip hava katıyor arabaya sizinki de aynı şekilde olduğuna eminim. Araçtan memnumum. Sizde memnun kalırsınız bence. Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2011, 10:25:14 »
Bende de siyahı var, Lansman modeli, arka  ve ön tampon eki var. arka spor spoiler da taktırıcam. Benimkinde de snowflake jantlar var, bence güzel duruyor. Ama herkesin de bildiği gibi 16'' jantlar Aurisin kalıbına küçük geliyor, ama 17 yapanlar da pek memnun değil, ince yanak kimse önermiyor. Hele spor yaylara geçenler bizim yollarda zıplaya zıplaya gidiyor. Ben bu haliyle kabullendim. Aracım 20000 km'de , gayet memnunum. Yakıtı bu güçte, bu sınıfta diğer araçlara göre çok düşük, özellikle düşük devirde kullanmaya özen gösterirseniz hiç üzmüyor. Aracın kimliğini de tanımışınızdır, öyle gazı kökleyince zıplayan bir araç değil, yüksek devirde gücünü gösteren, alt devirlerde sakin ve oturaklı bir araç. Ben bu yapısını seviyorum, gaza gelip zıplayan içindeki yolcuları tedirgin eden bir araç değil.  Genişliği olsun, iç mekan sürüş komforu olsun sınıfındaki her araçtan iyi. Diğer aynı sınıf araçların içi dar gelmeye başlıyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Aralık 17, 2011, 12:00:01 »
Aracınız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.Merak ettiğim birşey var görsel modifiye yapma düşünceniz vardı neden sport versiyonunu almayı düşünmediniz?Neden sorduğuma gelince,sport versiyonda komple body kit,karartılmış farlar,karartılmış arka camlar,spor eksoz vs var.Hesapladığımızda comfort extra alıp aksesuar takmaktansa,sport almak daha uygun fiyata geliyor yanılıyormuyum?Tabi 2012 lerde sport versiyon varmı oda meçhul listede göremedim,2011 lerde vardı :)
Teşekkür ederim Ergün bey.
Ama ben biraz takıntılıyım :) Parçalar takılırken görücem :)
Ama 2012 spor modeli varmıydı hiç görmedim.ama zaten samsun derinderede sadece 132 hp lik bu model vardı.bizde genelde bi işe karar verdiğimizde hemen olsun isteriz.
Plaka işlemlerinde bile torpil yapıp cuma akşamına yetiştirdik ve bugün sabah teslim aldım
normalde navigasyonda bugün takılacaktı ama ben sabredemedim. randevu alıp sonra götürücem.

Allah hepimizi kaza ve beladan uzak tutsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Aralık 17, 2011, 12:03:57 »
Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanın. Bende 2/ gün kadar önce almıştım 2011 1.6 132 hp comfort ekstra benzinli, siyah renkli. Üzerinde fabrikasyon ön arka sağ sol marşpiyeller, spoyler ve snowfake çelik cantı bulunuyordu. İnanın mükemmel duruyor, acaip hava katıyor arabaya sizinki de aynı şekilde olduğuna eminim. Araçtan memnumum. Sizde memnun kalırsınız bence. Saygılarımla
Ferdi bey sizede Hayırlı uğurlu olsun . Allah kaza bela, maddi & manevi sıkınt vermesin inş.
size şiddetle katılıyorum arabayı jantları ve ön body kit gösteriyor..
<fakat arkayada takıldığı halde yine havada gözüküyor :S bindikçe düşermi bilmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Aralık 17, 2011, 12:11:21 »
Bende de siyahı var, Lansman modeli, arka  ve ön tampon eki var. arka spor spoiler da taktırıcam. Benimkinde de snowflake jantlar var, bence güzel duruyor. Ama herkesin de bildiği gibi 16'' jantlar Aurisin kalıbına küçük geliyor, ama 17 yapanlar da pek memnun değil, ince yanak kimse önermiyor. Hele spor yaylara geçenler bizim yollarda zıplaya zıplaya gidiyor. Ben bu haliyle kabullendim. Aracım 20000 km'de , gayet memnunum. Yakıtı bu güçte, bu sınıfta diğer araçlara göre çok düşük, özellikle düşük devirde kullanmaya özen gösterirseniz hiç üzmüyor. Aracın kimliğini de tanımışınızdır, öyle gazı kökleyince zıplayan bir araç değil, yüksek devirde gücünü gösteren, alt devirlerde sakin ve oturaklı bir araç. Ben bu yapısını seviyorum, gaza gelip zıplayan içindeki yolcuları tedirgin eden bir araç değil.  Genişliği olsun, iç mekan sürüş komforu olsun sınıfındaki her araçtan iyi. Diğer aynı sınıf araçların içi dar gelmeye başlıyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Allah cümlemize Kazasız belasız günler geçirmeyi nasip etsin.
bencede 16" jantlar en ideali .. çünkü jantlar bakılmayacak gibi kötü değil . ben aşık oldum diyebilirim. :)
ön göstergede vites atmak için shift göstergesi 2500 devirde yanıyor.size katılıyorum.ayrıca sizinde dediğiniz gibi araba 4000 devirden sonra mükemmel uçuyor..
aynı beygir ve aynı motor avensis var babamda.ama onun çekişi bence aurise göre daha düşük..
yanlız kolçak biraz geride kalmış :)  kolumu koymayı seven bir insan olarak beni üzen noktalardan biri oldu.
Arabanın içinde küçük ayrıntıları severim . ön koltuklardaki bardaklıklar çok hoş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2011, 19:36:03 »
aha garabey  :D :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)