0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam , Gaz pedalına sopa mı taktınız yada taş mı koydunuz ?
S.a Arkadaşlar 2006 model toyota corolla 1,6 terra benzinli (tüplü) otomatik vitesli aracıma toyota akkoyunlu plazadaki serviste mümkün değil kesinlikle olmazbu model diyen, sadece yeni kasalara benzinlilere olur oda 400 tl diyen servisteki arkadaşlara duyurulur, Forumdaki Selçuk beyin bilgisiyle benim çabalarımla 1 tl bile harcamadan cruise control sistemi takmış bulunmaktayım eli yatkın olanlara duyurulur çok basit...
Eğer gaz pedalı ecuya bağlı ise yani telli değilde elektronikse neden olmasın
Arkadaş bu işi gerçekten yapmış şaka değil, diğer bir konuda çalışmalarını yazmış. Bende merakla bekliyorum sanırım resimleri ve yapılacakları toparlaması gerekli. Diğer konudan takip ettiğim kadarıyla gaz pedalının üstünde bu resimdeki soket varsa (GEN 9 deniyor )yapılabiliyormuş. Toyota bu sisteme 2005 yılında geçmiş, benim arabada kesin yoktur
vallaha serkan bey..ben resimlere bakarken yoruldum..açıkcası sanki toyotayı baştan yapıyoruz gibi geldi.. sistem olmuş ama birçok kablo ile uğraşılmış..keşke 1 tl den fazla harcasaydınız burda harcamış biri olrak.. takılıyorum..sağolsun kaya ve mesut abimizin..yardınları ile bende "cc" taktım ama uygulama aşaması sadece 10 dakika sürdü.. ve iki soketle bitti.. maliyet 18 dola..kolun kendisi.. ama yinede azminize bir alkış...bitmiş yani direksiyon kontrol kolunun resimleri va mı acaba?http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35769.0
Elektronik diye biliyorum abi.