0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
harbiden süper paylaşım. Bu arada bende passat var babam da corolla. Babama gel sana da 2.0 tdi passat alalım diyorum. Sizce passat mı alalım yoksa 1.6 benzinli avensis mi ! Ama cevaplarda fanatiklik olmasın lütfen.... (Toyota hayranıyım)
bben avensis kullanmamam rağmen 2000 dizel keyfi yaşamayı tercih ederim
eee hani fotolar nerde
yav abi zaten passat ları var bide farklılık olsun avensiste alsın
Performans olarak 1.6 motor 132 bg ideal bir otomobile çevirmiş Toyota'yı.. Ben açıkçası yokuş yukarı çıkarken daha hantal bir otomobil bekliyordum fakat ivmelenmede gayet istekli.. Şanzıman 6 vitesli ve 6. vites de çok rahatlatıyor.. Düşük devirlerde gazı köklediğinizde ilk başta biraz nazlanır gibi oluyor daha sonra siz gücü hissetmeyi bekliyorsunuz. Bence bu gücü rahatlıkta arayın ve gözünüz hız göstergesinde olsun...
2009 model yeni kasa avensis dizel bak istersen 2011 2 tane güzel ilan var ama sıfır fiyatı nekadar zaten http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cengizhan-da-2011-model-toyota-avensis-2-0-d-d4-premium-extrali-66627821/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cengizhan-da-2011-toyota-avensis-2-0-d-4d-premium-siyah-64093889/detay/
Sizin Passat çok iyi yanlız otm. arayın:)
Öyle mi can bey sizde mi passatı öneriyorsunuz
Ya sizde haklısınız tabi farklı model bi araç olsa iyi olur. Toyota maalesef volkswagen kadar ağırlık ve yola oturuş sunmuyor ve de ufakta olsa donanım farkları benim olmazsa olmazım.. Babam bundan sonra D segmentinden aşağı düşmem allahın izniyle diyor. Toyotayı seviyor ama 2.o tdi tadı vermez diyor ford'a zaten binmez Fransız mallarına hiç hiç binmez (pejo citroen reno vb.) o yüzden geriye alternatif kalmıyor yine dönüyor passata... Bmw ve mersedes gibi araçlara çok ağır arabalar bize gelmez diyor herşeye bi kılıf yani babam iyice passatçı olmuş
O zaman yapıcak bir şey yok tabiki kkonfor ve yol tutuşu konusunda aklın kalmasın ama avensis te corollayla yol tutuşları çok farklı süspansiyon sistemi farklı ve vsc de standart . passat la yol tutuşu konusunda her hangibir farkı yok .