Gönderen Konu: Eureko sigorta  (Okunma sayısı 2441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Eureko sigorta
« : Aralık 14, 2011, 19:50:30 »
Arkadaşlar, Garanti Bankası ortaklığı olan bu Eureko sigortaya kasko poliçesi yaptıran  var mı? Ayrıca  ihtiyaç hasıl olduğunda davranışları nasıl , kendinizden ve çevrenizden duyduğunuz olumlu olumsuz görüşler varsa yazarmısınız , yenileme zamanı geldi karar vermem gerek. Mevcut olan Axa sigorta fakat eurekonun  şartları/klozeları yaklaşık aynı olmasına rağmen kasko primi daha düşük.

Toyota Club Türkiye

Eureko sigorta
« : Aralık 14, 2011, 19:50:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Eureko sigorta
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2011, 19:56:53 »
ben bu sene eureko tercih ettim. çok şükür şimdiye kadar ihtiyacım olmadı. arkasında garanti bankasının olması tercih etmemde etken oldu. ancak mutlaka toyota kaskonun da fiyatını alın çünkü ben yaptırırken eureko ile aynı fiyata idi. ancak araç değiştirip başka marka alırsanız kasko düşüyor. kasko ve sigorta mı yapan arkadaşım axa veya anadolu sigortanın acentesinin müşterilerine attığı kazıkları anlatınca birazda gözümü karartıp tercih ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2011, 20:06:18 »
..eureko ile aynı fiyata idi. ancak araç değiştirip başka marka alırsanız kasko düşüyor....

Burasını anlamadım , Yani Toyota kaskodan yapıp sonra başka marka araç falan mı...   Biraz açarmısın Oktay?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2011, 00:35:13 »
en basitinden euroke için diyeceğim; reno kango araç kasko yapıldı, ön tampon kısmında sürtme var deyip kaskodan servisde yaptıralım dedik, aradan 1 ay geçmeden sürpirimli poliçe gönderdiler ve iptalde etmediler, kasko 1200 tl,gönderilen ek sürprim poliçe 650 tl, yani toplamda 1850 tl ye geldi... kaskoyu iptal etsen sürprim tutarınıda düşüp ödemeni yapıyorlar... devamında aracın birden fazla yerinde vuruk oluştu,poliçe bitimine1 hafta kala hepsi kaskodan yapılıp arkamıza dahi bakmadan başka acentadan kasko yapıldı...

banka müşterilerine ek indirimde yapılıyor ama muafiyetli yapıyorlar... 2 firmadan başka seçenek yoksa kesinlikle diğeri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2011, 09:27:44 »
ben bu sene eureko tercih ettim. çok şükür şimdiye kadar ihtiyacım olmadı. arkasında garanti bankasının olması tercih etmemde etken oldu. ancak mutlaka toyota kaskonun da fiyatını alın çünkü ben yaptırırken eureko ile aynı fiyata idi. ancak araç değiştirip başka marka alırsanız kasko düşüyor. kasko ve sigorta mı yapan arkadaşım axa veya anadolu sigortanın acentesinin müşterilerine attığı kazıkları anlatınca birazda gözümü karartıp tercih ettim.

Benim arkadaşlarda axa yı meth ede ede bitiremezken Eurosa nın attığı kazıkların haddi hesabı yok diyorlar
zaten garanti bankası çok kalleş bir banka, benim kredi kartıma sigorta yapıp parasını benden almaya kalkmışlardı
şubeyi neredeyse başlarına yıktım valla
o günden beri kapısını açmıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2011, 19:51:07 »
Merhaba Eftal bey,

12 gün önce bu konuyu açmışsınız. Bilemiyorum kaskonuzu yenilediniz mi ama karşılaştırma yapacağınız en önemli konulardan hatırlatma yapmak isterim.

Firma, maddi kazada karşı tarafa ne kadar ödeme yapıyor?
Siz yılda kaç kaza yaparsanız indiriminiz kaybolmuyor?
Bunların karşılığında ne ödeyeceksiniz?

Sonuçta büyük şirketlerden hiç biri ödememezlik yapmıyor, orta-küçüklerin çoğuda onların alt dalları.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2011, 20:11:49 »
Eureko kasko yaptırdım aracıma.

Yaz sonu, kapının önünde dengesizin biri aracıma çarptı ben sadece servise bıraktım aracı ödeme konusunda vs de hiç bi sıkıntı çekmedim bir kere telefonum çalmadı rahatsız edilmedim, kimseyi de aramak zorunda kalmadan aracımı yaptırdım.
...