Gönderen Konu: Cam otomotik düğmesi  (Okunma sayısı 1139 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Cam otomotik düğmesi
« : Aralık 14, 2011, 00:22:36 »
merhaba .Arkadaşlar.Eleştirmek istediğim bir konu hakkında bilgilerinize baş vurmak istedim.Corollanın cam kaldırma düğmelerinde neden ışık yok.Yine sol kapıdaki hiç bir düğmede ışıklandırma yok.Geçen yolda giderken lazım oldu tavan lambasını yakarak yerlerini buldum ve çok garibime gitti.Sizce bana mı garip geldi yoksa bilmediğim bir sebebi varmı.Bana tuhaf geldide bundan önceki 98 model meganımda bile vardı.Ne bilyim brodwayde bile var.2011 Model bir araçta bir eksik değilmi sizcede.

Toyota Club Türkiye

Cam otomotik düğmesi
« : Aralık 14, 2011, 00:22:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam otomotik düğmesi
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2011, 03:03:40 »
O konu forumda çok tartışıldı Emrah abi sorunu bizde bulamadık..Ama tahminler şu yönde hani toyota sorunsuz araçlar ya böyle ufak ayrntıları gözden kaçırdığı için öyle (sunruff,cam modül ışıkları ayna ayar yerlerindeki ışıklar vs. ) gibi :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam otomotik düğmesi
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2011, 04:12:27 »
o sıkıntı bende de var ama benim aracım toyota carina 98 model hem karanlık hemde sanki ilerde.. mesela ben sol ön camı acayım derken yanlışlıkla sol arka camı acıyorum. ilerde sankı bıraz daha geride olabilirdi.. neyse her güzelin bir kusuru vardır :) ne yapalım