0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gidip gazlamak lazım murat yollar nasıl acaba otoban falan [/quote]işte ben buranın sınırında yani mardin kızıltepede askerlik yapıyorum genelde sınır hattını biz koruyoruzgenelde buraya suriyeden çay, sıgara girio bizde yakalıozama tabiki yakalamadıklarımızda var ama burada geçim kaynağı suriye çünki anlattığınız gibi herşey ucuz Türkiyedeki gibi pahallı deilki biz burada 1 YTL lik benzine 2 YTL vergi veriyoruz adamlar kaçakcılık yaparak gümrük vergisi vermio geçenlerde 2 ton kadar çay yakalık deyeri 5.000 YTL civarında Landarma Krk. bize bi rapor verdi yakalanan çayın gümrük vergisi 4.000 YTL civarında düşünseniza 5.000YTL lik mal birden oldu 9.000 YTL ole byaniii.... neyse 151 gün daha görürüm kızıltepeyi, nusaybini, mardini geliyim bende bi dünya turu yapacam
işte ben buranın sınırında yani mardin kızıltepede askerlik yapıyorum genelde sınır hattını biz koruyoruzgenelde buraya suriyeden çay, sıgara girio bizde yakalıozama tabiki yakalamadıklarımızda var ama burada geçim kaynağı suriye çünki anlattığınız gibi herşey ucuz Türkiyedeki gibi pahallı deilki biz burada 1 YTL lik benzine 2 YTL vergi veriyoruz adamlar kaçakcılık yaparak gümrük vergisi vermio geçenlerde 2 ton kadar çay yakalık deyeri 5.000 YTL civarında Landarma Krk. bize bi rapor verdi yakalanan çayın gümrük vergisi 4.000 YTL civarında düşünseniza 5.000YTL lik mal birden oldu 9.000 YTL ole byaniii.... neyse 151 gün daha görürüm kızıltepeyi, nusaybini, mardini geliyim bende bi dünya turu yapacam [/quote]eyvallah ... yok öle vergisiz iş elinize sağlık