0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 corolla otomatik aracımın şanzımanında sorun çıktı gaza basıyorum devir yükseliyo araba geç fişekliyo tık diye atıyordu yolda da böyle gazı çekip tekrar basınca tık diye vuruyodu araç şanzıman plakaları düşmüş dedi bi usta neyse servise götürdük sonkara pazartesi vermiştik şanzımanı aşağıya indirmişler perşembe sorunu bulmuşlardı japonyadan parça getireceklerini ve garantiden hiçbir ücret alınmayacağını söylediler eğer kullanıcı hatası olsaymış araca dokunmayacaklarmış o kadar büyük bir sorunmuş . ve toyota sözünü tutup aracı yaptı ve şuan süper durumda şanzıman toyota alınmaması için hiçbir sebep olmadığını kanıtladı
bundan 5 yıl sonra olsa yapmayacaklar anlamına mı gelıyo bu ne demek ya?
kerem abi fabrika hatasıymış büyük ihtimalle yine inceleyecekler kullanıcımı yoksa fabrika hatasımı diye yani 5 yılla alakası olmadığını düşünüyorum ama 5 yıllık diye kontrolde etmeyebilirler kimin hatası olduğunu...
yapılan tamirin masrafını öğrenirmisin Ömer?
abi bize sadece yapıldığına dair fatura verildi fiyat yok bizim hatamız olsaymış arabaya dokunmazlarmış öyle dediler yani paranla bile olmuyor.
şanzıman fiyatını 8-10 bin lira arasında biliyorum ben .. işçilik hariç. çıkma arayıp bulcan böyle bi durumda.. bulabilirsen tabi,