0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut bey,Emeğinize sağlık,peki yakıt tüketimleri ile alakalı görüşleriniz nelerdir?
corolla auristen daha az yakıyor
Teşekkür ederim,hep corollanın (kasası daha büyük ve ağır durduğu için) daha çok yakacağını düşünürdüm.
Kod: [Seç]Teşekkür ederim,hep corollanın (kasası daha büyük ve ağır durduğu için) daha çok yakacağını düşünürdüm.Auris : 1320Kg, Corolla ise 1270Kg
arkadaşlar 2009 ve 2011 olmaz üzere corolla d4d arac sahibi oldum ve 2010ve 2011 auris d4d sahi oldum arasındaki farkları sizlerle paylaşmak istedim...ilk önce auristen başlıyalım bağaj sorunu oldukca fazla corolla gibi deyil ,içeriye ses alma konusunda corolla daha başarılı özellikle ğöyüslükden gelen seslerle ilgili aurisden fazla ses geliyor, donanım olarak aurisdeki cam otomatiyindeki ışıklar çok faydalı gece duymeleri bulmak çok kolay ,aurissi kullanırken sanki jip kullanıyorsunuz gibi bir his oluşuyor iç genişlikleri iki aracında aynı gibi yanlız aurisin arka kısmı biraz daha ferah buda aracın corolladan yüksek olmasıyla ilgili sanırım motor konusuna gelirsek corolla motoru daha cabuk toparlıyor sanırım bu da aurisin turboları deyişti turbo ikibin devirde acıyor sanırım ondan kaynaklana bilir sürüş keyfi olarak auri daha başarılı buda koltuğa oturunca ön kaputu aurisde görmüyorsunuz. bence çocuğunuz varsa corolla ama spor ğörünüm olsun derseniz auris beyaz olsun