0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese meraba, arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.Araba kullanmakla ilgili en ufak bir sıkıntım yok, teknik ve pratik bilgi olarak gayet iyi seviyedeyim, acemi değilim, tek bir sorunum var, trafikte araba kullanırken örneğin şehir içi kullanımda aşırı geriliyorum öyle böyle değil, önüme atlayan yayalara sövüyorum, sürekli aynayı kontrol ederek arkamdan sıkıştıran varsa sağa çekip yol veriyorum, sürekli küfrediyorum, sürekli aynalardan arkayı kontrol ediyorumn, bu hep trafikte oluyor, eğer yol rahatsa, fazla araç yoksa rahatım, ne zaman böyle sıkış tepiş bir trafik, işte tali yoldan ana yola bağlanma derken ben gerilmekten tşörtüm ter içinde kalıyor, 3 yıldır araba kullanıyorum, rahat olmak için ne yapmalıyım? sürekli %100 konsantrasyonla kullanıyorum sanki....Bugüne kadar en ufak bir kaza yapmadım, arabayı sürttürmedim bile, gayet iyi kullandığımı söylüyorlar ama durum bu ne yazıkki, çok iyi kullanabilmek için kendimi kasıyorum galiba ondanmıdır.
biraz rahat olun bence.
ben zaten ilaç alsın demedim. sadece passiflora bende işe yaramadı dedim. yoksa tavsiye etmiyorum. ben 3 seneden beri o tarz ilaç kullanmıyorum.
Koltuğu geri çekip, sırtı da arkaya doğru biraz yaslayın ohh mis.
Her şeyin bir sınırı vardır canım ben de abartsın demiyorum ki..
Valla öyle bir yazmışsın ki, devamında "Torpidoya da bir Amerikan Bar yerleştirirsin..." diyeceğini düşündüm Nagi