0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullan Hasan Abi Benimki Anadolu Sigorta'dan.Bildiğim kadarıyla Anadolu Sigorta İş Bankası şirketi ve çoğu yetkili servis ile anlaşmalı. Opel'de de anlaşmalıysa tavsiye ederim Bu arada geçmiş olsun Özcan Abi...
Anadolu sigorta uygun ve iyi.Dün kaza yaptık ve hemen yedek araba tahsis ettiler.Hizli çalışıyorlar.Bizim bütün araçlarda ki sigorta şirketleri Ak,Axa,Anadolu ve en son otobüs için Allianz'dan yapıldı...
Ben ergo kullanıyorum 2 yıldır. Sigortaya işim düşmedi şimdilik ama arkadaşım da ergo kullanıyor ayda 3000-5000 km yapıyor 6-7 ufak çapta kazası var ve hiç problem yaşamadı. Bende hizmete bakarak ergo dedim. Ama daha iyisi elbette vardır bu iş piyangoya benziyor biraz. Allianz da ve Anadolu da arkadaşlarım problem yaşadı. Ama bu iş acenteye ve bölgeye göre değişiyor.
bende anadolu sigortadayım. dediğin gibi abi teminatlar yüksek hatta 2 kaza hakkı olayı var mesela, orada maddi sınır yok. Bence verdiğin listeyede bakılırsa kesinlikle anadolu.
servisinin hangi şirketlerle anlaşması olduğunu da göz ardı etmemen lazım kanımca. (arkadaş transporter aracı ile kaza geçirdi. lakin servisin anlaşması olmadığı için sigorta şirketi ile masrafı cebinden verip, parayı sonradan kasko şirketinden alırsınız dendi.)
bende yeni aracıma kasko yaptıracapım ve fiyat inanılmaz yüksek cıkıyor tereddütte kaldım..aracım 2007 corolla 1.4 d-4d comfort mmt aracın hiç hasarı yok benim ilk kaskom olacak ama 1800 tl den başlıyor 2800 tl ye kadar fiyat aldım. aynı arac sahibi olan arkadaşların fiyatları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.neden bu kadar fazla cıkıyor diye acentelere sordum hepsinde aynı cevap toyotanın parçası pahalı olduğundan diğer markalardan yüksek cıkıyor...
Hüseyin bey ona bakarsanız Peugeot'nun parçaları Toyota'dan ucuz ama kasko degerleri Cok yüksek...
haklısınız acentalarda öyle söyledi peugeot dada fiyatlar çok yüksek cıkıyor dedi...