Gönderen Konu: Hangi kaskoyu önerirsiniz?  (Okunma sayısı 2504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Hangi kaskoyu önerirsiniz?
« : Aralık 13, 2011, 09:19:09 »
Yeni aldığımız Astra 1.3 CDTI Enjoy Plus aracımı 1-2 gün içinde alacağım ve kaskosunu yaptırmam lazım. Daha önceki e12 Corolla HB aracımın 6 yıl hasarsızlık indirimini de kullanarak birkaç teklif aldım. Daha önceki kaskon Groupama sigortadandı.

Hepsi yangın-sel-depram-terör vs. full paket olanlardan. Anadolu Sigorta hariç diğer kaskolarda plaka belli olunca 50 TL aşağı yada yukarı oynamalar olabilirmiş.

Anadolu Sigorta : 637 TL - En yüksek teminatlar bunda ama en düşük fiyat da bunda.
Ergo Sigorta : 720 TL
Ak Sigorta : 715 TL
Groupama Sigorta : 750 TL
Yapı Kredi Sigorta : 800 TL
Axa Sigorta:830 TL

Sizce hangisi?

Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

Hangi kaskoyu önerirsiniz?
« : Aralık 13, 2011, 09:19:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi kaskoyu önerirsiniz?
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2011, 09:42:24 »
Anadolu sigorta uygun ve iyi.Dün kaza yaptık ve hemen yedek araba tahsis ettiler.Hizli çalışıyorlar.Bizim bütün araçlarda ki sigorta şirketleri Ak,Axa,Anadolu ve en son otobüs için Allianz'dan yapıldı...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2011, 09:45:03 »
Ben ergo kullanıyorum 2 yıldır. Sigortaya işim düşmedi şimdilik ama arkadaşım da ergo kullanıyor ayda 3000-5000 km yapıyor 6-7 ufak çapta kazası var ve hiç problem yaşamadı. Bende hizmete bakarak ergo dedim. Ama daha iyisi elbette vardır bu iş piyangoya benziyor biraz. Allianz da ve Anadolu da arkadaşlarım problem yaşadı. Ama bu iş acenteye ve bölgeye göre değişiyor.
2005 Corolla 1.6 Terra + OMVL - Ortalama Tüketim=8.6
R1 3 5
╚╬╬╬      2011 Auris 1.6 Comf.Extra + Prins -Tüketim= ?
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2011, 09:51:01 »
Hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullan Hasan Abi :) Benimki Anadolu Sigorta'dan.Bildiğim kadarıyla Anadolu Sigorta İş Bankası şirketi ve çoğu yetkili servis ile anlaşmalı. Opel'de de anlaşmalıysa tavsiye ederim :)

Bu arada geçmiş olsun Özcan Abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2011, 21:13:55 »
Hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullan Hasan Abi :) Benimki Anadolu Sigorta'dan.Bildiğim kadarıyla Anadolu Sigorta İş Bankası şirketi ve çoğu yetkili servis ile anlaşmalı. Opel'de de anlaşmalıysa tavsiye ederim :)
   Teşekkür ederim Emre.Allah razı olsun.Cana gelmesinde mal önemli değil.Sağ çamurluk,tampon ve far değişecek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2011, 23:44:19 »
bende anadolu sigortadayım. dediğin gibi abi teminatlar yüksek hatta 2 kaza hakkı olayı var mesela, orada maddi sınır yok. Bence verdiğin listeyede bakılırsa kesinlikle anadolu.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Aralık 14, 2011, 00:35:16 »
servisinin hangi şirketlerle anlaşması olduğunu da göz ardı etmemen lazım kanımca. (arkadaş transporter aracı ile kaza geçirdi. lakin servisin anlaşması olmadığı için sigorta şirketi ile masrafı cebinden verip, parayı sonradan kasko şirketinden alırsınız dendi.)
corolla 2010 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 14, 2011, 00:39:57 »
ben axa yaptırdım aracıma, full kapsam(yangın, deprem, terör, yan apartmandan saksı düşse bile... :) )
inşallah ihtiyaç olmaz ama kapsamı bir hayli geniş, tavsiye ederim,,
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Aralık 14, 2011, 08:55:37 »
Anadolu sigorta uygun ve iyi.Dün kaza yaptık ve hemen yedek araba tahsis ettiler.Hizli çalışıyorlar.Bizim bütün araçlarda ki sigorta şirketleri Ak,Axa,Anadolu ve en son otobüs için Allianz'dan yapıldı...
Geçmiş olsun Özcan Bey inşallah ciddi birşey yoktur. Anadolu uygun ama dün bir arkadaşım bir şey söyledi ben de Anadolu sigorta genel merkeze sordum onlarda teyit ettiler. Anadolu Sigorta 5.000 TL ve üzeri hasarlarda kendi çalıştığı özel servislerden fiyat alıyormuş ve bu fiyat ile yetkili servise gidiyormuş, eğer yetkili servis aracı onların dışardan aldığı fiyata yaparsa yetkili serviste yapılıyormuş, o fiyatı kabul etmez ise araç özel serviste yapılıyormuş. O yüzden Anadoluyu eledim. Muhtemelen Ergodan olacak. 
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2011, 08:57:32 »
Ben ergo kullanıyorum 2 yıldır. Sigortaya işim düşmedi şimdilik ama arkadaşım da ergo kullanıyor ayda 3000-5000 km yapıyor 6-7 ufak çapta kazası var ve hiç problem yaşamadı. Bende hizmete bakarak ergo dedim. Ama daha iyisi elbette vardır bu iş piyangoya benziyor biraz. Allianz da ve Anadolu da arkadaşlarım problem yaşadı. Ama bu iş acenteye ve bölgeye göre değişiyor.
Teşekkür ederim Salih sanırım bende ergo yaptıracağım. Sigortada acentenin rolü çok önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 14, 2011, 08:59:59 »

Teşekkür ederim Emre, Anadolu sigorta nın opel ile anlaşması var ama şu 5000TL ve üzeri olayı beni soğuttu. Sanırım Ergo olacak. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 14, 2011, 09:15:11 »
bende anadolu sigortadayım. dediğin gibi abi teminatlar yüksek hatta 2 kaza hakkı olayı var mesela, orada maddi sınır yok. Bence verdiğin listeyede bakılırsa kesinlikle anadolu.
Rakamlar Aandolu diyor ama şu 5.000 TL ve üzerindeki hasarlardaki durum iyi değil. Araç kaskolu ama özel serviste yapılacak. Ergo olu sanırım.

servisinin hangi şirketlerle anlaşması olduğunu da göz ardı etmemen lazım kanımca. (arkadaş transporter aracı ile kaza geçirdi. lakin servisin anlaşması olmadığı için sigorta şirketi ile masrafı cebinden verip, parayı sonradan kasko şirketinden alırsınız dendi.)

Ergo zaten aracı aldığım yer yapıyor, anlaşma konusunda sıkıntı yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Aralık 14, 2011, 09:32:48 »
bende yeni aracıma kasko yaptıracapım ve fiyat inanılmaz yüksek cıkıyor tereddütte kaldım..
aracım 2007 corolla 1.4 d-4d comfort mmt aracın hiç hasarı yok benim ilk kaskom olacak ama 1800 tl den başlıyor 2800 tl ye kadar fiyat aldım. aynı arac sahibi olan arkadaşların fiyatları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.
neden bu kadar fazla cıkıyor diye acentelere sordum hepsinde aynı cevap toyotanın parçası pahalı olduğundan diğer markalardan yüksek cıkıyor...
2007 Corolla 1.4 D-4D Comfort MMT
Yeni Kasa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Aralık 14, 2011, 09:48:53 »
bende yeni aracıma kasko yaptıracapım ve fiyat inanılmaz yüksek cıkıyor tereddütte kaldım..
aracım 2007 corolla 1.4 d-4d comfort mmt aracın hiç hasarı yok benim ilk kaskom olacak ama 1800 tl den başlıyor 2800 tl ye kadar fiyat aldım. aynı arac sahibi olan arkadaşların fiyatları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.
neden bu kadar fazla cıkıyor diye acentelere sordum hepsinde aynı cevap toyotanın parçası pahalı olduğundan diğer markalardan yüksek cıkıyor...
   Hüseyin bey ona bakarsanız Peugeot'nun parçaları Toyota'dan ucuz ama kasko degerleri Cok yüksek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Aralık 14, 2011, 09:52:35 »
   Hüseyin bey ona bakarsanız Peugeot'nun parçaları Toyota'dan ucuz ama kasko degerleri Cok yüksek...
haklısınız acentalarda öyle söyledi peugeot dada fiyatlar çok yüksek cıkıyor dedi...
2007 Corolla 1.4 D-4D Comfort MMT
Yeni Kasa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Aralık 14, 2011, 09:59:55 »
haklısınız acentalarda öyle söyledi peugeot dada fiyatlar çok yüksek cıkıyor dedi...
   Gecen yil,ilk hasarsizlik indirimiyle 1.200 TL ilen en düşük fiyatla Ak sigortadan yaptırmıştım 206'yi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 14, 2011, 12:30:54 »
yıllardır kullandığım axa dan artık ayrılıyorum
iki nedeni var
ilki ve bence önemlisi autoking ile mini onarım anlaşması yok
ikincisi ve en az onun kadar önemliside ak sigorta neredeyse yarı fiyata tam kasko yapıyor
(ve tabi auto king mini onarım anlaşması var)