0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
04.03.2016 yilinda2011 beyaz comfort extra 1.4 d4d dizel 68 binde orjinal bej döşeme 49.500 tl ye aldim.Verso 2006 elegant 100 binde lpg li gümüş gri orjinal boyasiz 39 bine sattim corolla yi aldim
aracim corolla 2015 1.33 life paketi1 hafta once aldim 5000kmde extra olarak celik jant geri gorus kamerasi navigasyon bluetooth vs var orjinal paspaslari ve inci beyazi metalik boya52.000tl2016 sifir almayi dusunuyordum ama bu aksesuarlari ekletip alsam 62bini geciyordu bende bunu tercih ettim
Hayırlı olsun. 2 ay önce 50 51 bine satılıyordu sıfır 1.33 life lar. Donanımlısını almanız karınıza olmuş. İnşallah 2015 in son ayı çıkan serisidir. Onlarda 1 - 2 farklılık vardı sanırsam. Işıklı cam açma düğmeleri gibi.
tesekkur ederim mehmet bey trafige cikis tarihi kasim 2015 son serisi olabilir bilmiyorum tum plazalara baktim ama ellerinde 2015 kalmamis hepsi 2016 serisine gecmisler
He mehmet dedim kendime anteplilerin bir deyimi var kalip aradim.Git sen benzinli tüplü öfkeli verso yu sat.Mesai arkadasimin araç.Ev aldigi için satiyordu.68 binde servis bakimli çok pimpirikli bir adamdi benden daha manyak.Sigara yanigi icin sadece oturma koltuk dosemesini 480 tl ye degistirdi .Bildigim bir arabaydi.motor sasesine baktim yağ yakan seri degil.Sonra üretilmiş.Zaten arkadas ta herhangi bir sikinti olmamis.Ufuktan Vin araligina alip baktim.neyse aldik birkere fiyatı da dediğim gibi 49.5 aslinda biraz fazla azcik ama piyasada benzinlilere den 50 52 isteyen var.Oyuzden temiz oldugunu bile bile 1000 tl fazla verdim gibiBaris sahibinden baktigimda en ucuz orjinal verso benimdi.zaten yarim gün sürmedi satilmasi.Daha kötü hisi cikmis comfort donanimina 39 istiyorlar.Bencede piyasaya göre normal gitti ama piyasa hala yüksek
Ozaman benim aldığım fiyat normal gibi.Biraz yüksek gibi diyordum da normal Bilindik oldugu icin temiz araca verilen para normal
Eski Toyota,1.3 corolla 1996 modelimi 195.000 km de oldukça ucuza 14000 tl ye 8 Şubat 2016 da sattıktan sonra Yeni nesil Toyota Corolla1.6 MDS imi, 19 Şubat 2016 günü teslim almıştım.Bir aydır kullandığım aracımdan son derece memnunum.Bir tek geri görüş kamerasına alışamamış olmamdır, insan çekiniyor ve ona bakacağına geriye kendi bakıyor,tabi ilerde alışırım sanıyorum.Servis Promosyondan geri viteste iken çalışacak sensör montesi sözü verdi.Bu hususta bilgisi olanlar beni takılması veya takılmaması konusunda aydınlatabilirlerse çok sevinirim.Yeni Otomobilim bazı önemli aksesuarlarla birlikte 79.000tl ye bana mal oldu.Herkeze kazasız sürüşler dilerim.