0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011–2013 1.6 elegant otomatik kaç civarı fiyatlara bulunur acaba? Şöyle 50 bin kmyi geçmemiş. İnternette fiyatlara bakarsan 55–60ı buluyor.
2013 Model Astra H Easytronic tüplü aracımı 38.5 artı tüp ve ekstralar ile 41 bine aldım.Geçen hafta 46 bine sattım.Corolla Touch manuel aracı 63 bin liraya aldım.Malum hediyeler ile birlikte.İlk defaJapon aracı aldım bakalım.İyi olur İnşallah!
Bugun babamin 2005 avensis comfort 160 binde 2.5 parca boyali aracini 34 e satip yerine 2012 hyundai ix35 sytle plus denilen cam tavan koltuk isitmali kendi park etme akilli giriş vs dolu paketi yani.Ayrica 50 bin km de sag arka kapi ve camurluk yarim boyalı beyaz renk araci 50 bin tl ye aldik.2013 benzinli c.extra ya 50 -55 arasi isteniyor.hele elegantlara müthiş rakamlar isteniyor.Toyotada fiyatlar cok abartilmis durumda
astra H den sonra güven hissi eksikliği, malzeme kalitesi farkı yaşayacaksınız ama corolla da iyidir. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız musibetsiz sürüşler dilerim. ben de astra dan sonra geçtim corollaya ve Astra H min imalat kokusu bile hala burnumdadır. Ah gümüş kızım ahh... Teşekkür ederim.Söyledikleriniz de sonuna kadar haklısınız.Meriva B ve Astra H sonrası Corolla bana değişik geldi.Almanlarda malzeme,işçilik ve detay çok daha iyi.Forumu okuyorum ve sürekli ses vs. şikayetler.......canım sıkıldı!😞 Sıfır arabaya neden biliyoruz? Benim araba da da rüzgar uğultusu vs. başladı.Sanki klima açık zannedersiniz. Opellerde ses vs.hiç olmadı. Umudum mekanik sorunsuzluk İnşallah!
Teşekkür ederim.Aracım 2015model, 26 Ocak Trafiğe çıkış tarihi.