0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bugun Toyota bayine uğradım mevcut aracımı 48 e sayıyorlar sıfır dizel corolla yı ise 70 bin tl ye teklif ediyorlar, bu arada corolla advance, benim aracim ise 2011 comf.extra d4d 2011 60bin km.de uste 22bin tl istiyorlar yani ne dersiniz değer mi alayım mı sizce fikirlerinizi bekliyorum.
@Aydın Ülger (31869) Takasta genelde piyasanın altı fiyat verilir ancak sizin araca verilen takas fiyatı çok düşük değil. Çok km yapmayacaksanız ve dizelden vazgeçebilirseniz daha donanımlı benzinli corolla ile takas yapabilirsiniz 22 den de az farka gelebilir totalde..
Hocam senedr 15bin km yaparım, ama aklımda illa dizel var, donanım olarak da advance beni karşılıyor diye düşünüyorum.
Bu durumda dizel alırsanız 22 bin Tl'yi boşa harcamış olursunuz.
Km.den dolayı dizel alma mı diyorsunuz, ben zaten bu mevcut aracımı, 48500 e aldım, sanırım elden satsam da şu an piyasa yüksek olduğu için o paralara yine gidecek gibi, boyasız ve degisensiz bir iki çizik haricinde
Toyota Corolla 1.4 Dizel Advance M/M2014 model Km:OFiyat 74 750 TL5 yıl garantiProtech boya korumaArka spoiler,orjinalÖn arka park sensoru,orjinal5 yıl garantili cam filmiYan kapı çıtalarıBagaj havuzuKauçuk paspasMotor korumaLastiklere nitrojen hava2 Kasim Pazartesi teslim alacağım inşallah.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için...
profil fotonuzdaki araç premium M/M çavdarlı orası hatta arkada da gri var bi tane
Araçlar sürekli degisiyo.ilk gittiğimde öyleydi.bi hafta sonra başka araç vardi.alfigim arabayi alt katta depoda bekletiyorum.showroomda herkes sahibi solunu kurcaliyo sonra...
Keşke showroomdaki aracı almasaydınız,çok kötü inceleniyor o araçlar,ben bile o kadar çok inceledim ki "inşallah bu arabayı almazlar" dedim. Ben bakıma gittiğimde bizim araba ile diğer donanımları karşılaştırıyorum ,elimle her yerinin sertlik yumuşaklık konfor farkına bakmıştım. Bagaj kapağı açılış şekline kadar