0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada o paraya Ae92'yi bile zor verirler.
Evet ama tamir , iscilik , parca ve iscilik cok pahali sadece karter koruma kapagi 160€ örnek vermek geremkirse
Ama şöyle , demekki orada 160€ pahalı oranın şartlarına göre, bizede Toyota fiyat olarak 160₺ dediği ürünün bu sefer kalitesi düşük oluyor. 160€ =~480₺ dersek aynı kalitedeki bi ürüne anca daha yüksek fiyata ulaşıyoruz Örnek verecek olursak yeni corolla kauçuk paspasları Amerika ve yurtdışında 130$ gibi bi fiyata bize serviste 120₺ ye satıyorlar bize sattıkları gerçekten kalitesiz 130$~=260₺ paraya kıyıp almakta istiyorum
araç:toyota corolla sedanmodel :2005motor hacmi : 1.6 aldığım fiyat : 23000aldığım yıl : 15 ocak 2014aldığım km : 1180001 parça macunsuz boya sağ arka camurluk
Araç: Toyota Corolla Model Yılı: 2003Motor Hacmi: 1.6 terra 110 psAldığım Fiyat: 19.000 TLAldığım Yıl: ocak 2011Aldığım Km: 83.000şuanki km:115.000
Araç: Toyota Corolla TERRAModel Yılı: 2004Motor Hacmi: 1.6 VVT-IAldığım Fiyat: 18.500,00 TLAldığım Yıl: NİSAN 2014Aldığım Km: 293.300Şuanki km: 303.016Üzerine yapılan mecburi ve keyfi masraf 7.000,00 TL.
ben yazmıyorum bilerek 8 sene oldu fiyat biçilmez artık
Gidecekse de inşallah kıymetini bilen birine gider abi.
21 falan almistik kac sene once
Amin yüksel inşallah öle olur.şimdiki fiyatlara bakınca yazasım gelmiyor iyi almışız yani.Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 01:35:52tamam çaktırma birşeyleri işte
Bugün MUHARREM abinin oraya bir E12 geldi.Araba bitik, tüm tampon tırnaklarından atmış, boya yapmışlar renk tutmamış, araba 160.000 KM'de, adam 28.000,00 TL'ye almış ve tüp yok.Arabanın elle tutulur yanı kalmamış.Piyasa allak bullak. Bu arabaları gördükçe, kendi arabalarımıza zor değer biçeriz.
olucaklar basit 28bin verdim bu arabaya nekadar kötü arabaymış şurası şöle oldu burası böle oldu diye başlar birsüre sonra.işin kötü yanı ne biliyomusun bir yandan fiyat biçmek zor bir yandan da ne zorluklarla ne içtenlikle bu araçları böle tutuyoruz yaptırıyoruz yüksel birgün aynısı olsun hiç istermisin?verilen parayada yazık böle binene denk gelmekde çok kötü işte.
Adama gösterdim aracın tüm kusurlarını, baktım üzülmeye başladı, "neyse ki sorun çıkartacak araçlar değil, vefalı arabalar" dedim. Yine de öyle maşallah.Muharrem abi de fısıltıyla "Araba bak hele, seninki çok daha toplu" dedi. Benim gücüme gidecek olan, iki yıl sonra arabamı satmaya kalktığımda bu adamın arabası benim arabamdan önce ve daha değerli bir paraya gidecek ya, ona yanarım ben. "300.000 KM'de" deyip burun kıvıracak olanları şöyle bir direksiyona oturtup kick down yaptırmak istiyorum.
Satarken ama toyota hocam bu olmez bitmez bu dokulmez bu
hayırlı birine gitsin illaki zamanı geldiginde düzgün bir adam faydasını görcek kıymetini bilecek bir adam cıkacak.bu arada sende arabanın ekmegini yiceksin öle düşünme boşuna varsın az paraya gitsin bindigin süredeki karına sayarsın dertetme hiç ö2le şeyleri satmıyoruz ayrıca zaten bizde malımız çok şükür hayırlısı inşallah hiç öle düşünmeMesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 01:48:43böle satıcılar böle alıcılar napıcan işte