aurisimi yeni aldım Allah kazaa bela vermesin hiç kimseye herkese saygılar sunuyorum, denizli' den selamlar
iyi günlerde kazasız belasız kullan
Sorması ayıp kaça aldınız.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın
üzerindeki aksesuar ile birlikte 44300 e mal oldu
arkadaşlar sağolun. Allah cümlemize kaza bela vermesin.
şu işe bak cidden alınan vergiler gücüme gidiyor.Ben gidip 2006 versoya 35 bin lira verıyorum corolla elegant at 54,300 lira liste fiyatı olan araba %37 ötv indirimi ile 38 bin liraya comfort eksttrasıda 34 bin liraya alınıyor..ÖTv olmasa bizde bu fiyatlara alsak ..Devletim sağolsun.4,5 tl ye benzin ..
İyi günlerde kullanın ferdı bey ... bir araç parasıına yakında vergi veriyoruz arabalara.
Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin inşaallah
aurisimi yeni aldım Allah kazaa bela vermesin hiç kimseye herkese saygılar sunuyorum, denizli' den selamlar
Hayırlı olsun Ferdi bey Allah kaza,bela,arıza vermesin

Sakıncası yoksa aksesuarsız araç fiyatı neydi?
aksesuarı 4500. 41.000 tl aksesuarsız sesli arka park sensörü serviste takıldı hediye verdiler
Aracınız hayırlı olsun, güzeL günlerde kullanın aracınızı inşallah.
aksesuarı 4500. 41.000 tl aksesuarsız sesli arka park sensörü serviste takıldı hediye verdiler
Bilgi için Teşekkürler,Auris gerçekten sizi mutlu edecek bir araba,hayırlı olsun tekrardan...
Kazasız belasız cezasız-cefasız ve arızasız sürüşler dilerim....
Güzel dilekleriniz için sağolun. Aynı dileklerimle
Kazasız belasız cezasız-cefasız ve arızasız sürüşler dilerim....
sarper alıntı yapmayalım
Aramıza hoş geldiniz
kazasız
belasız
cezasız
arızasız
az yakıt ile çok km yapmanızı dilerim.
hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız bindirsin. bende comfort extra dizel triptonik alıyorum ay sonuna doğru sıfır km inşallah.
hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.
benzin azaldı uyarısı vermesin
Hayırlı olsun,
Mutlu sürüşler...