0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir bas bakalım ne işe yarıyor..dikiz aynaları kontrol eden dügmelerin yanında içe dogru bir ok işareti olan düğmeyi sorarsanız o aynaları açar kapatır..
Arkadaşlar merhabalar 10 gün önce kadar toyota avensis aldım 2004 model 2.0 elegant executive çok memnunum araçtan kitapçığı yok malesef sol tarafta ayna ayarlarını yanındaki düğme tam olarak görevi nedir?ön cam ısıtma gibi geldi bana ama baktım hiç rezistans falan da yok gibi ön camda anlayamadım?
Valla arkadaşlar bastım düğmenin içindeki lamba yandı onun harici gözle görünür bişey olmadı ama muhtemelen ön cam ısıtması ile ilgili bişey tahminim,teşekkürler dostlar ayrıyetten aracı 23 bin tl ye aldım bugün 25 bin tl hemen verdiler...
Teşekkür ederim sefa sağolasın öğrencez işte yavaş yavaş aracımızı
Murat bey aracınız otomatik..yokuşta geri kaydırma yapıyormu?
bende çok istiyorum executive çok başarılı bi araç güle güle kullanın
Kerem bey evet aracım otomatik valla şu ana kadar denediğim kadarıyla pek bi geri kaydırma yok ama triptoniğe aldığımda denediğimde baktım ki en son vites 4 olduğunu gördüm yani 4 ileri olduğunu ama normal drıve moduna aldığımda sanki 4 den sonra bi vites daha atıyo gibi ya da yarım vites mi atıyo tam algılayamadım.bir de lpg olayına bakacağız ilerki günlerde tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak...
Bende sıfır gözüktüğü oluyor.
Yokuş aşağı gözüküyor.