0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbrahim bey arkadas sıkı Opel fanatiği.Kim ne dersin onun için bir önemi yok.O kendi bildigi dogrulara göre konuşuyor.Yas/deneyim konusuna girmeyi sevmiyorum ama biraz yüksekten uçuyor.Sanki otomobili kendisi icat etmiş gibi...
Arkadaşım her dediğime bi kulp takmışsın, ben yaşadığım şeyi anlatıyorum, yaşadıklarım esnasında sen benim yanımdamıydın değildin. Buna rağmen yok lpg konusu uydurma, yok aracı bakımsız kullanmışsınızdır tarzında faraziyat üzerine konuşuyorsun. Ayrıca kimse kendi parasıyla çalışıp kazanarak aldığı aracını yolda bulmuş gibi kullanmaz . Herkes 20 yaşında baba parasıyla araba kullanamıyo malesef...Kesinlikleeee
belli ki aynı fabrikada üretiliyor bunlar...o değil de, fiatın 1.6 120beygirlik multijet motorunu astraya koysalar, iyi giderdi...
neye koysalar gider
Hepimizin de bildigi gibi Opel Corsa,Toyota Corona
Toyota sorunsuzluk üzerine tasarlanmış bir araçtır.Eger yaptıgı teknoloji kısa veya uzun vadede tüketicisini üzecekse o özelligi aracına koymuyor veya sorunsuz hale getirip ondan sonra koyuyor .Benim Toyota da gördügüm bu.Bir çok marka acayip özellikli araba yapıyor diyorsun ki vay arkadaş adamlar oturmuş yapmış.Tamam ama arada görünmeyen şu bu teknoloji ne kadar süre üle sorunsuz kullanılıyor .Opel arabasını genel anlamda sevmem süspansiyonu sert bir araçtır uzun yolu iyidir fakat şehir içi pek tavsiye etmem.Opan servis müdürü samimi dostumuz da 1999 yılında yeni araç almak için babamla gittigimizde .Abi bu arabalar sık arıza yapar zengin adama arabası paran ve vaktin bolsa al bin ama ben tavsiye etmem git japon arabası al demişti O zaman efsaneyi almıştık 13 yıldır biniyoruz tadına doyamadık .