Gönderen Konu: Ankarada Tesisat Kuracak Usta Dükkan v.b  (Okunma sayısı 932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ankarada Tesisat Kuracak Usta Dükkan v.b
« : Aralık 09, 2011, 11:30:59 »
Corollamın ses sistemi beni deli ediyor şöyle orta halli bir sistem kurmak istiyorum çok uçmadan arkadaşlar neler tavsiye edersiniz ? Forumda araştırdım baya bir fikir edindim ama Ankarada hangi ustayı veya hangi dükkanı tavsiye edersiniz ufak çapta bir anfi olayına gireyim diyorum,birde 2010 corolla comfortta acep anfi çıkışı varmı meşhur orjinal teybimide ? cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla......
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

Ankarada Tesisat Kuracak Usta Dükkan v.b
« : Aralık 09, 2011, 11:30:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankarada Tesisat Kuracak Usta Dükkan v.b
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2011, 22:35:08 »
valla güncel....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK