Gönderen Konu: internet servis sağlayıcısı  (Okunma sayısı 1755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
internet servis sağlayıcısı
« : Aralık 08, 2011, 18:43:36 »
merhabalar 2 yıldır 8mpbsye kadar limitsiz internet kullanıyorum 25 aralık itibari ile sonra erecekmiş 54,9 ödüyordum ve ttnet kullanıyordum
şimdi sorum su ttnet 8mbpsye kadar limitsiz 59 tl diyor kullandığınız önerebileceğiniz gercekten hizmet konusunda sorun çıkarmayan servis sağlayıcısı varmı yine limitsiz ve 8mpbsye kadar hız sunabilecek bir sistem arıyorum

ben size araştırmalarımı yazayım siz tecrubelere dayanarak fikir verin şu anda 54,99dan kullandığım paketi
ttnet 59 lira
superonline 54,99+modem ve ücretsiz aktivasyonla 24 ay taahhüt
dsmart 55 lira+modem+sd uydu alıcısı+40 tl aktivasyonla 24 ay taahhüt

ne dersiniz

Toyota Club Türkiye

internet servis sağlayıcısı
« : Aralık 08, 2011, 18:43:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: internet servis sağlayıcısı
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2011, 19:19:01 »
merhabalar 2 yıldır 8mpbsye kadar limitsiz internet kullanıyorum 25 aralık itibari ile sonra erecekmiş 54,9 ödüyordum ve ttnet kullanıyordum
şimdi sorum su ttnet 8mbpsye kadar limitsiz 59 tl diyor kullandığınız önerebileceğiniz gercekten hizmet konusunda sorun çıkarmayan servis sağlayıcısı varmı yine limitsiz ve 8mpbsye kadar hız sunabilecek bir sistem arıyorum

ben size araştırmalarımı yazayım siz tecrubelere dayanarak fikir verin şu anda 54,99dan kullandığım paketi
ttnet 59 lira
superonline 54,99+modem ve ücretsiz aktivasyonla 24 ay taahhüt
dsmart 55 lira+modem+sd uydu alıcısı+40 tl aktivasyonla 24 ay taahhüt

ne dersiniz

d smartı araştır ama iyi araştır çünki altında mutlaka bi şey vardı die hatırlıyorum benimde gündemime gelecek bu konu yakında..

süperonline ise fiberoptik mi?

metro net die bi arattır bulunduğun yerde mümkünse ona geç...

smile e geç yada tt netten.. bi de ona bak..

hangisine bakarsan bak taşıma ile geçmeye çalış.. yani cepte transfer olayı gibi..

sonucunu bildirirsen sevinirim.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 08, 2011, 19:36:41 »
Alın birini vurun ötekine bir çoğu aynı altyapıyı kullanıyor bence müşteri hizmetleri kaliteli olan bir servis sağlayıcı seçin en azından sorun yaşadığınızda karşınızda muhattap bulursunuz ben ttnet kullanıyorum ara ara problemler oluyor fakat müşteri hizmetleri ile temasa geçtiğimde kısa sürede problemleri çözüyorlar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 08, 2011, 19:49:03 »
Hepsi türktelekom alt yapısından alıyor neti o yüzden hangisi avantajlı ise ona geçin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 08, 2011, 20:05:30 »
metronet inceledim benim buralarda yok ama zaten internette biraz aratınca memnun olmayanalrın sayısı gayet fazla farklı bi teknoloji onlarınki elektrik hattı üzerinden geliyormus internet falan anlattılar bişi ama pek anlamadım internettede söyledikelre hızlara ulaşamadığı söyleniyor o yuzden şimdilik smile mantıklı gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2011, 22:01:55 »
metronet inceledim benim buralarda yok ama zaten internette biraz aratınca memnun olmayanalrın sayısı gayet fazla farklı bi teknoloji onlarınki elektrik hattı üzerinden geliyormus internet falan anlattılar bişi ama pek anlamadım internettede söyledikelre hızlara ulaşamadığı söyleniyor o yuzden şimdilik smile mantıklı gibi
Raci bey smile , türknet , ttnet ve daha birçok sağlayıcı türktelekomun altyapısını kullanıyor diye biliyorum ondan daha önceki mesajımdada dediğim gibi hangisinin müşteri hizmeti daha kaliteli ve avantajlıysa onu seçin ve seçiminizi yaparken verdikleri ek hizmetleride göz önünde bulundurun mesela ttnette tivibu , ttnetwifi , aile koruma şifresi , ttnet vitamin , netdisk v.b. gibi daha birçok hizmeti veriyor tabi birçoğunu ücreti karşılığında veriyor olsada bence göz önünde bulundurmanız sizin yararınıza olacaktır .

Sırf müşteri hizmetleri kalitesi ve sağladığı hizmetler için ben ttneti tavsiye ederim ama ben sadece adsl hizmetinden yararlanacağım derseniz müşteri hizmeti kaliteli olanlardan hangisi avantajlı ise onu seçmeniz daha avantajlı olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 08, 2011, 22:09:43 »
Tek kelimeyle süperonline;  gerçekten süper, acayip hızlı, müptelası oluyorsunuz
ne yazıkki benim apt. yok fiber optik hat, ama hat çekildiği anda süperonline a transfer olacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2011, 22:18:11 »
şu ana kadar ttnetten hiç ama hiç pişman olmadım 8mbpsye kadar kullandım ve ne zaman ttnetin sitesinden hızı ölçtüysem  hep 4,2 5,7 arası çıktı bu bakımdan çok memnunum bazen torrentte falan saniyede 1000kb indirdiğim oldu yani hız konusunda hiç sorunum olmadı baska sorunumda olmadı o yuzden musteri hizmetleriylede derdim olmadı o yüzden aslında ttnet mantıklı geliyor ama aynı hizmeti smile ve superonline 55e verirken ttnetin 60 istemeside sinir ediyor acıkcası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2011, 22:21:42 »
  Teledünya ve Uydunet'in kampanyası var sanırım. 38.5tl. 24 ay taahhüt (taahhütü zor yazdım nedense :) ).
 Bir araştırmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 08, 2011, 22:23:19 »
bi şekilde süperonline'ı bi dene, hız farkını göreceksin, sadece indirirken değil dolaşırken de çok hızlı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 08, 2011, 22:23:30 »
reklamda gördüm az önce 6 gb 29 tle tt  de..bende değiştireceğim sürem doldu.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 08, 2011, 22:24:43 »
  Teledünya ve Uydunet'in kampanyası var sanırım. 38.5tl. 24 ay taahhüt (taahhütü zor yazdım nedense :) ).
 Bir araştırmak lazım.
aynen bende yazamadım sürem diye kısaltım iyimi.b vitamini eksik gelmeye başladı heralde :)
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 08, 2011, 22:26:25 »
 Bir araştırmak lazım.

bende bu taahhüt olayına gıcık oldum, mesela ttnette limitsizden limitliye geçmek istediğimde olmaz dediler
daha pahalı olan tarifeye geçebiliyorsun, ama daha ucuzuna yassah, sanki hattı kapatıyoruz....
içine edeyim bu tahhütlerin, elini veren kolunu kurtaramıyor, soyguncu hepsi >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 08, 2011, 22:27:01 »
yau taahhütü yazamadım bile ben yani :D sonra siteden kopyaladım geldim yoksa yazmayı deneyince bu mesajdaki gibi oluo yau bu akdar zormu yazmak ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 08, 2011, 22:29:28 »
  Harbi ne ilginç kelime imiş, bende en üstten bakıp yazdım şu taahhüt müdür nedir. ;) :D
 Harbi o zor yazdığım şeye bende gıcık oluyorum, bu yüzden tarifemi değiştirmiyorum. Özgürlüğüm nerede kısıtlanırsa kısıtlansın acayip tilt oluyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 08, 2011, 22:32:33 »
Bazı arkadaşların dediği gibi internet servis sağlayıcılarının tamamı Türktelekom altyapısını kullandıklarından eninde sonunda aynı hesaba geliyor. Bu arada Metro internet elektrik hatlarından gelmiyor. O da bildiğiniz saha santralleri arasında fiber kablodan evlere de bakır altyapıdan geliyor. En iyisi yine TTNET kampanyalarını takip edin derim. Ayrıca TTNET tarifesini sizin onayınız olmadan daha yükek fiyata veya daha düşük hıza indiremez. Size yapacakları müracaatları cevaplamayın ve kabul etmeyin.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Aralık 08, 2011, 22:35:05 »
bende bu taahhüt olayına gıcık oldum, mesela ttnette limitsizden limitliye geçmek istediğimde olmaz dediler
daha pahalı olan tarifeye geçebiliyorsun, ama daha ucuzuna yassah, sanki hattı kapatıyoruz....
içine edeyim bu tahhütlerin, elini veren kolunu kurtaramıyor, soyguncu hepsi >:(

Kemal abi. Sen pahalı olan tarifeden ucuz olan tarifeye geçemezsin, kabul etmezler ama bunun bir yolu da var. Yapacağın sadece senin adına olan aboneliği iptal ettirip eşinin veya çocukların üzerine yeni ve ucuz tarifeden abonelik açtırman. Kolay gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2011, 22:39:25 »
Bazı arkadaşların dediği gibi internet servis sağlayıcılarının tamamı Türktelekom altyapısını kullandıklarından eninde sonunda aynı hesaba geliyor. Bu arada Metro internet elektrik hatlarından gelmiyor. O da bildiğiniz saha santralleri arasında fiber kablodan evlere de bakır altyapıdan geliyor. En iyisi yine TTNET kampanyalarını takip edin derim. Ayrıca TTNET tarifesini sizin onayınız olmadan daha yükek fiyata veya daha düşük hıza indiremez. Size yapacakları müracaatları cevaplamayın ve kabul etmeyin.

ya ben 24 ay taahhut vermişim ve bu ay bitiyo yani ben yeni tekliflerini kabul etmezsem internet kapanmayacakmı aynı fiyattan devammı edecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 08, 2011, 22:44:38 »
ya ben 24 ay taahhut vermişim ve bu ay bitiyo yani ben yeni tekliflerini kabul etmezsem internet kapanmayacakmı aynı fiyattan devammı edecek
evet aynen devam ediyorum 15 aydır.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Aralık 08, 2011, 22:56:52 »

Evet aynen devam edecek. Tabi ilk sözleşmenizde buna ilişkin bir madde yoksa. Mesela ben 2005 yılında 49 liraya limitsiz tarifeye girmiştim. Defalarca tarifemi değiştirmem için teklif gönderdiler. Ben hiç birisine cevap vermedim. Cevap verenlerin tarifelerini değiştirdiler. Fiyatı yükselttiler. Daha sonra Tüketici mahkemesinde alınan kararla ilk tarifeye geri döndüler. Aynı şey cep telefonları için de geçerli.