0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar 2 yıldır 8mpbsye kadar limitsiz internet kullanıyorum 25 aralık itibari ile sonra erecekmiş 54,9 ödüyordum ve ttnet kullanıyordumşimdi sorum su ttnet 8mbpsye kadar limitsiz 59 tl diyor kullandığınız önerebileceğiniz gercekten hizmet konusunda sorun çıkarmayan servis sağlayıcısı varmı yine limitsiz ve 8mpbsye kadar hız sunabilecek bir sistem arıyorumben size araştırmalarımı yazayım siz tecrubelere dayanarak fikir verin şu anda 54,99dan kullandığım paketittnet 59 lirasuperonline 54,99+modem ve ücretsiz aktivasyonla 24 ay taahhüt dsmart 55 lira+modem+sd uydu alıcısı+40 tl aktivasyonla 24 ay taahhüt ne dersiniz
metronet inceledim benim buralarda yok ama zaten internette biraz aratınca memnun olmayanalrın sayısı gayet fazla farklı bi teknoloji onlarınki elektrik hattı üzerinden geliyormus internet falan anlattılar bişi ama pek anlamadım internettede söyledikelre hızlara ulaşamadığı söyleniyor o yuzden şimdilik smile mantıklı gibi
Teledünya ve Uydunet'in kampanyası var sanırım. 38.5tl. 24 ay taahhüt (taahhütü zor yazdım nedense ). Bir araştırmak lazım.
bende bu taahhüt olayına gıcık oldum, mesela ttnette limitsizden limitliye geçmek istediğimde olmaz dedilerdaha pahalı olan tarifeye geçebiliyorsun, ama daha ucuzuna yassah, sanki hattı kapatıyoruz....içine edeyim bu tahhütlerin, elini veren kolunu kurtaramıyor, soyguncu hepsi
Bazı arkadaşların dediği gibi internet servis sağlayıcılarının tamamı Türktelekom altyapısını kullandıklarından eninde sonunda aynı hesaba geliyor. Bu arada Metro internet elektrik hatlarından gelmiyor. O da bildiğiniz saha santralleri arasında fiber kablodan evlere de bakır altyapıdan geliyor. En iyisi yine TTNET kampanyalarını takip edin derim. Ayrıca TTNET tarifesini sizin onayınız olmadan daha yükek fiyata veya daha düşük hıza indiremez. Size yapacakları müracaatları cevaplamayın ve kabul etmeyin.
ya ben 24 ay taahhut vermişim ve bu ay bitiyo yani ben yeni tekliflerini kabul etmezsem internet kapanmayacakmı aynı fiyattan devammı edecek