Dostlar bir kahve yada çay alıp akranıza yaslanın ve sadece gülümseyin.......Yaşamak çok güzelllllllllllllllllllll
deyip sonra ''Görüyorum ki daha konu hala anlamsız şekilde devam ediyor, bir espri yapıldı bayanlara karşı, olay atışmaya, kendini kanıtlamaya dönüştü konumuz pirelli takvimi'' diyosunuz..e siz de aynı muhabbetin içinde yer almışsınız takvimle alakasız yorumlar yapmışsınız ne yani bu şimdi...
Gayet güzel bir espri yapılmış konu içinde, sonra sizin yazdığınızda savunma mahiyetinde olmuş, yani espriye taşlama yapmışsınız. Bu konuda elbet kide konuşulabilir ama başka başlıkta ve bölümde devam etmek daha iyi olur. Yani cevap yeni cevaplar doğurmaya başlıyor ve konudan iyice uzaklaşılıyor, umarım kastettiğimi anlamışsınızdır. İlk espri ise tamamen spontane ve gergin ortama bence çok da iyi olmuş.
Bu arada buradan güzel ve çirkin kadın anlamı çıkmasın, kadınlarda, erkeklerde aynı havayı soluyoruz, beraber yaşamak öğrenildiğinde hayat daha güzel olur.
Yüce yaradan Adriana Lima yı kaç haftada beni kaç dakkada yarattı tek merakım budur...
tamam sustum...

Sudaki dinginlik, kumda, çevrede ayak izi olmaması, kadının cenin pozisyonunda, yardım arar duruşu çok değişik bence. Işıkta bile bir hüzün var.
Bu modelerin de işi zor yahu

Ne şartlarda işlerini yapıyorlar..
Arkadaşlar çok yoğundum paylaşımdan sonra girip bakamadım yorumlara,
şimdi girdim ve girmeden aklımdan geçen düşüncem ve beklediğim altda örneği bulunan yorumlar gibi yorumlardı,
ama yine aynı geyikte 4 sayfayı bulan yorumlarla karşılaştım ve hepsini okudum, bence yaptığın saygısızlık
bazı arkadaşların dediği gibi adı üstünde prelli takvimi ve +18 ibaresi eklenmiş onu bırakın konu geyik bölümünde değil Fotoğraf bölümünde paylaşılmış içeriğin ne olduğu belli.
Birde bu paylaşımları yönetimden olmayan biri yani biz yapsak konu kitlenir demişsiniz
ben bu takvimi burada yönetici olmadan önceleride paylaşıyordum geriye dönük bakabilirsiniz hatırladığım 4 senedirde paylaşıyorum
2-3 sene önce neden bu sıkıntılar olmuyordu diye kendime sormaya düşünmeğe başladım,
acaba sorun prellinin her geçen yıl daha açık çekim yapmasımı yoksa üyelerimizin daha mı tepkici olmasından ?

inşallah birdaha ki sefere tartışmak yerine yukardaki fotoğraf da fotoğraf sanatcısının insan vücüduna
yansıtmaya çalıştığı dağal ışık ve gölge oyunlarından bahsederiz. 
ışık da güzel, kadın da güzel maşallah, doğruya doğru yani...
Bu modelerin de işi zor yahu
Ne şartlarda işlerini yapıyorlar..
Biz kolay şartlarda mı çalışıyoruz bacım... hayatımda ısısı 15 derecenin üstüne çıkan bi polikliniğim olmadı...

hiç parfüm sürüp gelen hastam olmadı.... ben de hastalarımın bana getirdikleri zeytinyağlı sarmalar cevizli sucuklar böreklerle falan ayakta durmaya çalışıyorum....

yani diyorum ki her nimetin bi külfeti var..... dur hacıdan gelen hurmalardan bi tane yiyip ısınayım....
Senin ayak ısıtıcın var yiter
Senin ayak ısıtıcın var yiter 
he öyle ısıtıyo ki çorabımı neyin çıkarıp öyle hasta bakıyom....
pirelli kataloğundaki kızlar kız sa ya bu sokaktakiler kim bu kızlar çok başka bişey
lütfen herkes dikkatle okusun!bu konu pirelli firmasının her yıl hazırlattığı takvimin konularını içermektedir.isteyen girer bakar istemeyen bakmaz.kimse kimseyi zorlamıyor bakması için.lütfen bu yorumdan sonra yazılacak yorumlar konunun kime uygun kime uygun olmadığı ile ilgili değil de ,takvimin ve fotoların niteliği(estetikliği ,renk ,ton,gölge kompozisyon vs çok anlamam ama ) ile ilgili olsun . elbette kimsenin hür iradesine müdahale hakkım yok. konu fotoğraf bölümündedir.fotoğrafla ilgilenmiyorsanız zaten girip bakmazsanız
ben kızlara bayıldım çok güzeller
Dikkatimi çeken birkaç fotoğrafta sanki bedenlerin fonda kaybolmasını istemiş gibi geldi bana pozları ona göre ayarlamış sanki dikkatli bakamıyorum gerçi sabah oldu ama dikkatsiz baktığımda

bazı modellerin belden altı yokmuş gibi yada ortamın tamamen bir parçası gibilermiş gibib
Dikkatimi çeken birkaç fotoğrafta sanki bedenlerin fonda kaybolmasını istemiş gibi geldi bana pozları ona göre ayarlamış sanki dikkatli bakamıyorum gerçi sabah oldu ama dikkatsiz baktığımda
bazı modellerin belden altı yokmuş gibi yada ortamın tamamen bir parçası gibilermiş gibib
ben niye böyle göremiyoruuummm!
sudaki yansıma benim de en beğendiğim kare.
İşin ilginci; bu takvimlerdeki modeller 20 seneye kalmadan karikatür gibi olacak sanırım, eğer sadece dışlarına bakacak olursak.

Aynı pozları, aynı modeller ile ve aynı yerde yıllar sonra tekrar fotoğraflamak ilginç olabilir aslında.
herşey tamam , sanatçının yaratmak istediğinide çözdük ama aklıma bişey takıldı.. bundan sonraki takvimlerde mankenlerin neresini çıkartacaklar ? yada nasıl daha cazip gösterecekler ? üstlerinde bir bikini dahi yok. sanatsal düşünüyorsanız üstünde bişey olması gerekmiyor ama bundan sonrası nedir yani tahmin eden varmı ?