0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
duyanda türk erkeklerini biscolata reklamındaki adamlar gibi sanır.
.bizim içimiz güzel
Ooo sağlam taşlama olmuş. Kamyon brandasından sonra.
resimleri az çok tahmin ettim ama yinede girdim konuya.. merak herşeyi yaptırıyor... yazılanların ne olduğunu da merak ettim konunun aslınıda... kendi kültürümüzün ne derece törpülenip şekle sokulduğunun ispatı bu fotoların bu sitede paylaşılmasıyla ortadayken kimisi sokaktaki kilolu olupta sımsıkı kotu giyinip iğrenç hale getirdiği kadınların vücuduna laf söylüyor kimisi türk erkeklerin bilmem ne tip vücuda sahip olup olmadığından bahsediyor.. çoğunuz büyüklerimsiniz mesajı yazmak istememiştim ama yine duramadım... bizi değiştiriyorlar farkında mısınız kültürleşme canım bişe yok bunda diyerek 30000 tane farklı adeti bizim toplumumuza soktular 3 tane (adana, ayran, kebap) adetimizi almış gibi görünerek resmen toplumumuzu kültürlemeye maruz bıraktılar... canım çok sıkılıyor... ben sadece üzüntümü dile getirmek istedim... sürç-ü lisan ettimse affola!
Bayanlar da var bu forumda terbiyenizi takinin, yuz kizartacak seyler paylasmayin dedim mi? Demedim, diyemem de. Oyle bir hakka sahip oldugumu dusunmuyorum cunku. Forumda ki her bireyin ayri fikirleri bakis acilari var, bu kadar farkli yapiyi bir araya getirmeye calisirken birbirimizi yipratmayalim kalp kirmayalim dalga gecmeyelim...
Peki benim itiraz etmem ve o paylasimlari engellemem, itiraz ettigim seyi yapan 'digerleri'nin de hakkina girmis olmam demek degil midir abicim? Yalniz dikkatini cekerim ki ben yine itiraz ediyorum ve kabul etmiyorum bana dogru gelmeyen davranisi.. Sadece baskalarini da dusunurek 'kendimce, kendi icimde' dusunuyorum ve ona gore davraniyorum. Elimden gelen o konuyu acmamak ve acmiyorum. Facebook hesabimda da ayniyim ben, 700 kusur insan varsa bunun 100 unun paylasimlarini gormem mesela. Gerek siyasi gerek uc buyukler kavgasi gerek civik iliski durumlari ve yorumlari gerek katica inandiklari inanclari.. Bir suru sinirimi bozan paylasimda bulunuyorlardi cunku ama insan olarak cok da sevdigim kisiler. Zamaninda cok sevdigim bir arkadasimla referandum zamani tartismistik ve kirmistik birbirimizi ondan beri boyleyim ve ben Hakki abiyi de bu guzel forumun yoneticisi olmasindan kaynakli saygi duydugum Murat beyi de uzmek istemem. Kimsenin tarafinda degilim, bana dogru geleni yeterince belki de gereksiz uzunlukta yazdim zaten. Anlamak isteyen anlar..
Herkes her istediğini yapar, bana dokunmadıkça diyosun yani
İşte buna koptum, çok iyiydi.