Gönderen Konu: kasko anlaşması varmı  (Okunma sayısı 2119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
kasko anlaşması varmı
« : Aralık 07, 2011, 22:22:15 »
Arkadaşlar sormak istediğim toyotanın Anadolu sigorta ile anlaşması varmı yokmu veya önerilen kasko varmı bilgisi olanların yardımcı olması konusunda sevinirim

Toyota Club Türkiye

kasko anlaşması varmı
« : Aralık 07, 2011, 22:22:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 corolla terra special
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: kasko anlaşması varmı
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2011, 22:34:44 »
toyotaya indirim yaptıklarını söylediler.%15
2006 corolla terra special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2011, 18:44:09 »
osman bey, bugun kaskomu yeniledim 2010 aralık ayında toyotamın kaskosu 900tl idi   bugun 12 taksıt 607 tl ye yaptırdım ak sigorta toyotayı aldığım yerde yaptırdım bir yıl içinde kaza yapmadığım için yüzde otuz indirim yaptılar arkadaşımın sıgorta acentası 700 cıvarında fiyat soylemişti .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2012, 18:17:48 »
selam
kasko yaptırırken teminatları incelemenizde fayda var.fiyat konusunda araştırma yaparken teminatları siz belirleyin derim.kaskoda fiyatı değiştiren unsurlar sigortalının yaşı , adresi ,mesleği,eğitim durumu , muafiyet (hasar sırasında oluşan hasar mikktarından sigortalıya kalan kısmı), imm (ihtiyari mali mesuliyet : yani sizin aracınızla başkasına verdiğiniz zarardan trafik sigortanızın yetersiz kaldığı örneğin bir halk otobüsüne çarptınız ve siz suçlusunuz aracın hasarının yanın aracın sanayide yattığı süreyide talep etme hakkı var ki buda epey bir yekün tutar trafik sigortanınz 28/01/2012 tarihi itibariyle 22500 tl ödeme yapar bunun üstünde vereceğiniz her hasar + olarak sizden talep edilir)araç bedeli (aracınızın piyasadaki rayiç bedeli) bunları inceledikten sonra kaskonuzu yaptırın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '09
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2012, 21:53:42 »
2009 model Corollam var. 1150 TL ye Axa Sigortadan kaskomu yaptırdım ancak araştırmadan yaptığım için biraz pişman oldum. Çünkü Axa Sigortada mini onarım hakkı olmasına rağmen, Toyota servisiyle ve Auto King ile anlaşması yokmuş. Toyota Kasko ve Ak Sigortanın servislerle anlaşması var diye biliyorum. Anadolu Sigortadan emin değilim.
2009 Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2012, 23:17:19 »
arkadaşlar gruopama dan tanıdğım var isteyen olursa bana özelden msj atıp bilgillerden de-  tc- arac plaka- ehliyet tarihi- meslek- tel -- steyen arkadaşlar bir teklif alıp o tekllifi int. aracıyla e-maillinize gönderiyor inceletin istemezseniz yaptırmazsınız...
 ben en uygun 4 yıldır gruopamadan yaptırıyorum .. hem toyota servisleriyle anlaşması var hemde mini onarım hiizmeti vvar isteyen arkadaşa yardımcı olabilirim saygılarımla
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC