0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amanın, sustalı anahtar? hem de bagaj açmalı... hayal görmüyorum değil mi?
herşey güzel hoş ama direksiyon ! güncel kasada direksiyonu değiştirip alt kısmı düzleştirmişlerken neden yenisinde tekrar eskisine dönmüşlerki??? acaba resimler gerçekmi?
bu nedir arkadaşlar ? daha yeni değişmişti avensis kasası. ben bunu hiç hiç beğenmedim.öncelikle tipi hiç iyi olmamış. yönetici olsam kesilikle tercih etmem beni temsil edecek bir araba böyle şekilsiz olabilir mi ? dışardan bakınca ben geldim demesi lazım.içi çok kötü. mazemelere bakın ? yariste bile bu plastik kullanılıyo ? nasıl d segmenti araba bu ? konsolda göstergede değişen hiçbirşey yok. plastik görmek istemezdim.bence iyice batırmışlar. ya ucuza verecez diye c ile d arası bir yere sokacaklar bu avensisi yada bile bile yapıyorlar ve benim hala anlayamadığım birşey var..
ön ızgarayı sevmedim, Avensisin Corolla'dan farklı bir havası vardı eskiden, o hava gitmiş sanki...
Çok abarttın lexus gs 350 f derken sınıfındaki arabalara bakarak konuşmak gerekirse görüntü olarak skoda superb in yanından bile geçemez bence heleki siyah rengi..