0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimseyi üzmek istemem ama duyduğuma göre 2008 Ekim'in den sonra ödenen SGK primleri de ileride maaşlara indirim olarak! yansıyacak. Ödenen her ay için 2,5Tl. Hatta bununla ilgili bir konu fena olmaz. Bu arada paylaşım çok iyi olmuş Neslihan.
yahu acayip vergi ödüyormuşum. bi çalışandan %35 vergi alınmazki !
ben özel sektördeyim benim içinde geçerli mi? nasıl alırım? patronumdan istiyebilir miyim? şimdi istesem olur mu? forumda ki en güzel paylaşım oldu çok önemli
yahu bi heyecanla muhasebeye koştum 5 dk da borçlu çıkardı beni
GELİR VERGİSİ TARİFESİ (2011) (ÜCRETLİLER) 9.400 TL’ye kadar %15 23.000 TL’nin 9.400 TL’si için 1.410 TL, fazlası %20 80.000 TL'nin 23.000 TL’si için 4.130 TL, fazlası %27 80.000 TL’den fazlasının 80.000 TL’si için 19.520 TL, fazlası %35 güzel bi konu Neslihan'cım.. zaten Türkiye de bu dilime girmek zor yukarıda ücretlilere yani çalışanlara uygulanan vergi dilimlerini yazdım. yıl içerisinde resmi olarak bildirilen matrahları 23.000 tl geçecekki bu kesinti yappılabilsin. malum biçok insanımızın sigortası aldığı ücretten bildirilmemekte.
bilgilendirme için teşekkürler:)
Konum beğenilmiş ama hayal kırıklığına uğradım içinizden 1 i bari bir alkış verseydi ya:((((((((((((((
doğru söze ne denir