0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunu gerçekten senmı yazdın abiçok süper ellerine kalemine yada klavyene sağlık
öle deme abi emeğe saygı
Cok guzelmıs emre, tebrıkler.Ben hayatta konsantre olup, boyle ıcımı kagıda kaleme dokemedıgımden gıpta ederek okum her satırını. Varsa dıger eserlerınıde okumak ıcın beklıyorum.
beğenen olur beğenmeyen olur. açık yürekli olmak lazım. buarada sevgilin varsa copy paste yap hemen gönder ben yazdım dersin
bunu yazarken formumdaydım 45 dk yazdım
o zman netten buldun yazdın der o zman abi yemez yani:D
sendeki doğru söze nedenirki işte bundan dolayı benim sevgilimsin dersin
bu kadar uzun söze gerek yok be abi he:d şımartılmak istiyosan yane:d ama böle söze dayanamazlar hee :D:D
Şiiri okumadan önce bu tavsiyede bulunayım ki yapıcı bir eleştiri olsun..Divan Şiiri ile aranız nasıl bilmem ama ilgilenirseniz şiir konusunda ufkunuz birkaç kat genişleyecektir..Şimdi şiiri okuyayım..
birileri beyenecek diye yazılmaz şiir... sizde bunun farkındasınız.. kişiye özeldir her satır.. içinizden ne geçiyorsa dökersiniz. sizinde dediğiniz gibi ilhamiyi kaçırmadan dökersiniz mısralarınızı.. tebrikler
beğendiğin için teşekkürler... sevgiliye güzel bir söz söylemek başkasının sözleri bile olsa anlamlıdır. sevgiliye götürülen çiçek ne çiçekçinin nede bizim ürünümüz allahın yarattığı bir bitki... ama satın alıp götürünce çiçeği herşey farklı olabiliyor benim yazdığım şiiri de sevgiliye göndermek düşünmek asıl olan. kim yapmışsa yapmış ana düşünce düşünülmektir bana göre...
tabiki kişiden kişiye değişir bu durum.. yazmaya devam ediz siz.. güzel şeyler yazmışsınız..